Урядовці обіцяють посилити боротьбу з тіньовим ринком пального

15:10, 27.03.2021
Урядовці обіцяють  посилити боротьбу з тіньовим ринком пального

Тіньове пальне - стоп!

У ході  зустрічі з керівництвом "Нафтогазової асоціації України" та з представниками мереж автозаправних станцій  міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов обговорили результати відпрацювання проблеми незаконної торгівлі пальним та детінізацію ринку нафтопродуктів.

 

Як повідомляє УМ, про це передає Урядовий портал.

 

"В результаті спільної роботи має бути припинена діяльність усіх нелегальних автозаправних станцій. Триває робота з виявлення незаконного обігу пального. Всі автозаправні станції в Україні пройдуть перевірку", – зазначив міністр.

 

Своєю чергою, представники Асоціації зауважили, що виступають за чесну конкуренцію в межах правового поля. У кожній з областей нині працюють міжвідомчі групи, робота яких спрямована на припинення нелегального обігу пального.

 

"Наші стратегічні завдання – закрити тіньовий ринок пального, підтримати повну і прозору фіскалізацію, а також створити умови для прогнозування цін на пальне", – зазначив Чернишов.

 

Роботу щодо боротьби з тіньовим ринком пального, йдеться на сайті міністерства,   системно продовжують на регіональному рівні під контролем Мінрегіону.