День шести двійок 22.02.20.22: яка магія дзеркальної дати

07:32, 17.02.2022
День шести двійок 22.02.20.22: яка магія дзеркальної дати

Магічна дата 22.02.20.22 (Лариса Салімонович)

         Нарешті настав день, коли силою власної волі ми можемо радикально змінити своє життя.

 

         Секрет цього чародійства досить простий. У нумерології двійка вважається числом інтуїції та енергії. Отож вселенський енергетичний потік дзеркальної дати 22. 02. 2022 відкриває фактично безмежні можливості для створення нових персональних історій. Для цього достатньо заглянути в себе, мов у дзеркало і чесно відповісти собі на одне єдине запитання: «Навіщо я тут і чого я хочу насправді?». Саме «я», а не соціум чи конкретний хтось.

 

         Подібний діалог навряд чи буде легким, але цього дня інтуїтивна чутливість простору допоможе знайти правильну відповідь.

 

         Унікальну силу  моменту підтверджує і проста арифметика: у третьому тисячолітті числові енергетичні портали відкриватимуться усього лише 60 разів, тому шанс бути на Землі саме зараз, можна розцінювати як особливий подарунок долі. Головне у своїх мріях та запитах не розмінюватися на дрібниці, а зріти у самісінький корінь.

 

         Що це означає на практиці, підкаже природа сумарної енергії дзеркальної дати: 2+2+0+2+2+2+2=12. А ось тепер увага! У древній системі Таро дванадцятий аркан має назву Повішений. Це такий собі мрійливий філософ, який добровільно прив’язав себе за ногу до перекладини, і в блаженному висінні вниз головою вбачає особливий для себе сенс. Тобто перед його очима – не земля, а небо, що дозволяє йому зосередитися на речах духовного плану.

 

         Можна сказати і так: дзеркальна дата лютого – це енергетичний портал, що відкриває шлях до рівня більш тонких енергій. На один день у нашому дуальному світі дух переможе матерію для того, аби показати нам картинку майбутнього. Саме таку природу наша реальність матиме вже найближчим часом, тому є сенс спробувати її «на смак» вже зараз, влаштувавши собі маленьку репетицію. 

 

         Звісно за для інсайту прив’язувати себе до дерева вниз головою точно не варто, але процес відривання душі від земних (матеріальних) зачіпок однозначно піде на користь. Словом, вселенське диво вже розлите у просторі. Підключитися до нього можна без проблем, тому сміливо загадуйте найсміливіші бажання. Але перш, ніж подумати про щось заповітне, спочатку … добре подумайте, адже збудеться все.

 

         І ще одна особливість магічної дати. Якщо ви вже тривалий час тішитися безплідними фантазіями або зависли у якійсь безперспективній історії, то настав момент спуститися на землю і зробити бодай малесенький крок в іншому напрямку. Філософія тут проста. Всесвіт перебуває у постійному русі. Картинка світу щосекунди змінюється. І якщо ми не потрапляємо у цей ритм, застигаючи в одній точці, то рух все одно відновиться дуже швидко, але вже у бік не розвитку, а деградації. Тобто енергія шести двійок допоможе вирватися із застою, якщо від вас надійде на такі зміни персональний запит.

 

         І нарешті головне. Аби у день дванадцятого аркану досягти чогось нового, необхідно пожертвувати тим, що вже втратило свою актуальність, але ви все одно не готові його відпустити. Зважуйтеся якнайшвидше, і ви отримаєте бонус від світу тонких енергій, де апріорі немає нічого неможливого.    

 

         Читайте також: 08.08.08: шлюб із нескінченністю.