Рік бика-2021: гороскоп для всіх знаків зодіаку

18:31, 26.12.2020
Рік бика-2021: гороскоп для всіх знаків зодіаку

Чого очікувати від нового 2021 року, який за східним календарем перебуває під покровительством Білого Металевого Бика?

Нестабільний, карантинний 2020 рік змусив людство неабияк понервувати. Тож чого очікувати від нового 2021 року, який за східним календарем перебуває під покровительством Білого Металевого Бика?

 

Бик символізує силу, надійність, рішучість, працелюбність, спокій та консерватизм. Яким же прийдешній новий рік буде для всіх знаків Зодіаку? Кому пощастить більше і хто повинен розраховувати не на фортуну, а лише на власні сили?

 

Астрологи трохи відкрили завісу невідомого – розповіли, які події принесе рік Білого Металевого Бика для кожного знаку зодіаку. Тож пропонуємо вашій увазі загальний, фінансовий та любовний гороскопи на 2021 рік.

Зауважимо, що за своєю природою бик - це працьовита, цілеспрямована і спокійна тварина, яку важко збити з наміченого курсу. Він прагне до стабільності та фінансової незалежності.

 

Господар 2021 року недолюблює тих, хто займається пустопорожньою балаканиною і прихильний до наполегливих і працьовитих. Однак Бик буде допомагати тільки знакам, які люблять перевірені дороги та правильні шляхи.

 

2021 рік, на думку астрологів, – прекрасний час для створення ґрунтовної та фундаментальної справи. Варто відкривати бізнес, одружуватись, зводити будинок. Бик буде всіма силами допомагати тому, що створюється на довгі роки.

 

Принесе удачу рік Бика і тим, хто займається фізичною працею. І не важливо, що ви робите – орете землю або ремонтуєте квартири, – гроші будуть приходити у 2021 році у вашу кишеню легко.

 

Через консервативність Бика ніхто зі знаків зодіаку особливо не збагатиться. Він – це постійне тихе накопичення.

 

У рік Бика народжуються дуже міцні, здорові та сильні діти, яким щастить у житті. Тому 2021 рік – найкращий час завести дитину.

 

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

 

Рік Білого Металевого Бика обіцяє стати успішним для вас. Це сприятливий період для кар’єрного зросту та збільшення доходу. Якщо маєте якесь захоплення – у вас є чудова можливість в новому році перетворити його в спосіб заробітку. Проте надмірна сконцентрованість на роботі може зробити вас надто роздратованим. Астрологи рекомендують зберігати спокій та не забувати про сім’ю.

 

Овнам варто остерігатися необдуманих і незапланованих витрат. Найкращий період у фінансовому аспекті, коли ви зможете собі дозволити тринькати гроші, – це весна, точніше, її закінчення. А ось влітку бажано економити, попри час відпусток. Але бідувати ви не будете.

 

У любовному плані Овнам не варто зациклюватися на минулих стосунках і намагатися відродити те, що вже віджило. Астрологи рекомендують звернути увагу на сьогодення, щоб не пропустити доленосні зустрічі. Тим, хто шукає любов, в першій половині року посміхнеться удача, а друга його частина буде ідеальною для зміцнення почуттів. Сімейним парам важливо більше часу проводити разом, щоб знаходити компроміси та не сваритися через дрібниці.

 

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

 

Цікавий та прогресивний рік чекає на вас! Нарешті визначитесь з цілями на майбутнє та продумаєте покроковий план їхнього досягнення. Завдяки наполегливості та енергійності, яка властива Тельцям, вдасться досягти всього, про що так мріяли. Пам’ятайте, що Білий Металевий Бик буде підтримувати вас у всіх починаннях, тому не бійтесь мріяти та діяти масштабно.

 

Тільці, у фінансовому плані – це ваш рік, адже Бик Бика бачить здалеку. Саме 2021 року у Тельців вимальовуються можливості рухати гори, але зате така титанічна праця буде гідно винагороджена. На перший план у вас виходить кар'єра. І вам в цьому дуже пощастить, чим би ви не займалися. Тож не втрачайте шанс помітно розбагатіти, та до того ж займаючись улюбленою справою.

 

Особисте життя Тільцям астрологи рекомендують налагоджувати в першій половині року: саме в цей час є шанс зустріти споріднену душу. У сімейних Тільців рік не буде нудним і прісним: їх чекають нові романістичні пригоди та перевірка почуттів. Увага один до одного і вміння обходити гострі кути допоможуть впоратися з бар'єрами на шляху до щастя. У новому році любов і гармонія відвідають тих, хто робить обдумані кроки.

 

БЛИЗНЮКИ (21 травня – 21 червня)

 

Гороскоп на 2021 рік обіцяє Близнюкам довгоочікуваний успіх в роботі. Ви отримаєте бажану посаду, помітно збільшите дохід і навіть задумаєтесь над власним бізнесом. Якщо ви професіонал своєї справи і впевнені в собі – не бійтеся заявляти про свої вміння на більш широку аудиторію. Зокрема, можна сміливо просувати себе у соціальних мережах. Результат вас точно здивує та потішить!

 

Головний козир для Близнюків на найближчий рік – їх знання та навички. У цілому рік буде спокійним, що не вимагає зайвої суєти та серйозних переживань.

 

У Близнюків рік Білого Металевого Бика – це сприятливий і переломний період для побудови кар'єри та, відповідно, підвищення фінансового благополуччя. У досягненні цілей вам допоможе ваш неперевершений талант співрозмовника – зміцнюйте свій авторитет серед колег і партнерів по бізнесу, розширюйте коло ділових знайомств і ви отримаєте не одну вигідну пропозицію.

 

Близнюкам у 2021 році варто стримувати емоції та не переживати через дрібниці, щоб знайти щастя в особистому житті. Пошук другої половинки астрологи рекомендують починати в другій половині літа – саме в цей період є шанс зустріти любов всього життя. Сімейним парам не загрожують серйозні конфлікти, адже Бик трепетно ставиться до серйозних стосунків і протегує всім, хто прагне до гармонійного і щасливого життя з обранцями.

 

РАК (22 червня – 22 липня)

 

Прийдешній рік стане для Раків спокійним та розміреним. Багато хто не захоче нічого змінювати в своєму житті. Проте ви будете багато працювати і думати над тим, як ще більше примножити свій дохід. Це вдасться, оскільки Білий Металевий Бик принесе удачу саме тим людям, які не чекають несподіваного дива, а багато і наполегливо працюють.

 

Попри всі складнощі 2020 року, що минає, в рік Білого Металевого Бика Раки легко вирішуватимуть фінансові питання – інтуїція вас не підведе. Ви зможете вигідно вкласти чужі кошти, але ось власні заощадження не варто нікому довіряти, інакше ви ризикуєте збанкрутувати. Крім того, за вас можуть взятися контролюючі органи – не жартуйте з законом.

 

Щастя в любові Ракам даватиметься не так легко, як хотілося б. У 2021 році варто прислухатися до голосу розуму, а не серця, інакше є ризик пов'язати життя з токсичним партнером. Необдумані рішення через підвищену емоційність також доставлять клопоту. Секрет щастя як для самотніх, так і для сімейних Раків – внутрішня гармонія та обдумані вчинки. Пошук кохання найкраще залишити на весняно-літній період, а в парах має панувати взаєморозуміння, яке оцінить Бик.

 

ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

 

Левів буде важко впізнати в новому році, адже їх переповнюватиме натхнення, енергія та безліч крутих перспективних ідей. Ви з головою поринете в роботу, саморозвиток та навчання і ніщо не зможе вас відволікти. Якщо давно мрієте про підвищення – неодмінно отримаєте своє. Багато хто наважиться взагалі кардинально змінити роботу і це рішення відкриє для вас нові прогресивні можливості.

 

У професійній сфері Леву постійно доведеться доводити в рік Бика свою спроможність. Йому нічого не даватиметься просто так, в тому числі – гроші. Їх потрібно буде заробляти копіткою працею, а іноді й зовсім економити, хоча Леви, як відомо, труднощів не бояться і завзяття не позичають. Але все-таки 2021 року у вас часто виникатиме відчуття, що ви здатні на більше.

 

А ось Левам знайти щастя в особистому житті завадить егоїзм, від якого найкраще позбутися. Вдалим часом для романтичних стосунків буде весняно-літній період, проте поспішати з рішеннями астрологи не рекомендують. Тим, хто вміє чекати, вдасться знайти гармонійну і щасливу любов. Сімейним парам під егідою Бика важливо вміти вислуховувати партнерів і не тягнути ковдру на себе, щоб уникнути сварок і конфліктів через дрібниці.

 

ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

 

В 2021 році Діви зможуть позбавитись багатьох проблем, які їх турбували раніше. Ви будете насолоджуватись життям та будувати нові плани на майбутнє. Діви повністю розкриють свій потенціал в сфері професійних інтересів. Цей рік буде чудовим для пошуку нової роботи чи початку кар’єри в абсолютно новій для вас сфері.

 

Дів 2021 року очікує грошова удача, заснована не тільки на фортуні, а й на власних напрацюваннях. Ніщо не дається даремно, і Діва це постійно доводить. Але робота вам буде в радість, а прибуток ви витратите на речі та заняття, які принесуть чимале задоволення. До середини року ви ввійдете в стадію фінансової стабільності та спочиватимете на лаврах.

 

Дівам рік Бика принесе безліч радісних моментів в любовній сфері, але для успіху в серцевих справах потрібно провести роботу над собою. Тим, хто знайшов любов, допоможуть розважливість і стриманість. Самотнім серцям астрологи рекомендують підвищувати впевненість і не боятися нових знайомств. Кидатися з головою романтичні стосунки не варто: важливо зрозуміти, чи підходить обраний партнер для серйозних стосунків.

 

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 22 жовтня)

 

Для вас цей рік стане перспективним і багатим на нові знайомства, цікаві насичені події та далекі поїздки. Кардинально зміниться графік життя, адже важко буде встигати виконувати всі обов’язки та працювати над новими ідеями. У вас практично не залишиться вільного часу, але не засмучуйтесь, адже Білий Металевий Бик неодмінно винагородить за плідну працю.

 

У Терезів є всі шанси зайняти керівні позиції, проте вкрай важливо вчасно виявити кращі зі своїх якостей. Хороша репутація Терезів – запорука успішної взаємодії з людьми у 2021 році.

 

У Терезів настає чудовий рік, а все тому, що ваше фінансове благополуччя буде стабільним, а заробляти ви зможете, займаючись улюбленою справою. Особливо пощастить людям творчим – ваші ідеї отримають визнання у справжніх цінителів, а значить, грошовий потік буде невичерпний. Але на цій хвилі важливо не загордився – тому що буде боляче падати.

 

В особистому житті Терезам варто запастися терпінням. Перша половина року навряд чи буде спокійною: негаразди та дрібні сварки можуть вибити з колії, проте відповідальність і вміння обходити стороною гострі кути допоможуть впоратися з таким станом справ. Обережність варто проявити й тим, хто поки не знайшов другу половинку – великий ризик знову зануритися в минулі стосунки, які можуть завершитися болісно.

 

СКОРПІОН (23 жовтня – 22 листопада)

 

Прийдешній рік принесе позитивні зміни в життя Скорпіонів, якщо вони не будуть здаватися перед труднощами. Ви повинні вірити в себе та впевнено рухатись вперед, незважаючи на несприятливі обставини. Гороскоп обіцяє максимально розкрити творчий потенціал, знайти цікаве хобі, а також зустріти впливову людину, яка допоможе Скорпіонам вийти на новий соціальний рівень.

 

Скорпіонів чекають численні подорожі, як по роботі, так і пов'язані з відпочинком. При цьому їм необхідно пам'ятати про своєчасний відпочинок, щоб витримати в тонусі весь рік.

 

У Скорпіонів не передбачається великих проблем з фінансами в рік Бика. Однозначно вас виручить можливість отримувати дохід одночасно з декількох джерел. Але тільки якщо у вас вистачить сили волі побороти свою природну лінь. Намагайтеся не впадати в крайності: наприклад, взяти кредит і спустити його на вражаючу відпустку – не найкращий варіант капіталовкладення.

 

Скорпіонам у 2021 році нудьгувати навряд чи доведеться. Початок року буде ідеальним для романтичних стосунків, прогулянок і вечорів на двох. У середині року Скорпіонам будуть потрібні відповідальність і обережність, щоб не помилитися з вибором, а кінець року буде ідеальним для укладення шлюбу. Сімейним парам також не доведеться нудьгувати, і для того, щоб стосунки залишалися цілісними, потрібно вчитися контролювати емоції.

 

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада – 21 грудня)

 

Астрологи рекомендують Стрільцям спрямувати всі сили в новому році на саморозвиток. Запишіться на курси, про які давно мріяли, або ж починайте вдосконалювати та вивчати іноземні мови. Це дуже сприятливий період для здобуття нових знань та відкриття нових граней особистості. Негативний момент може стосуватися фінансового становища, тому варто подумати про пошук нових джерел доходу.

 

У рік Білого Металевого Бика на перший план для Стрільців вийдуть міжособистісні стосунки. При цьому справи у них будуть йти добре, оскільки піде зайва метушня. Варто бути обережними з безмежною довірою до ділових партнерів.

 

Білий Металевий Бик не дуже побалує Стрільців наступного року. Але навіть отримавши на руки чималий куш, наприклад, у вигляді відсотків з вкладу або спадщини, не поспішайте розлучатися з грошима. Ваш головний коник 2021 року – обережність і вдумливість. Рахуйте, перевіряйте, радьтеся з компетентними людьми – і лише потім вкладайте фінанси в вигідну справу.

 

Одиноким Стрільцям 2021 рік подарує не одну доленосну зустріч, і до них потрібно бути готовими. Сімейним парам астрологи рекомендують розпалювати пристрасть любові, а не тренуватися в гострослів'ї. Чим гармонійніше буде атмосфера в оселі, тим буде простіше справлятися з негараздами

 

КОЗЕРІГ (22 грудня – 20 січня)

 

В новому році представникам цього знаку випаде чудова можливість змінити місце роботи, або ж переїхати в нову квартиру чи взагалі в нове місто. Яка б кардинальна зміна не трапилась в житті Козерога, вона, в результаті, приведе до заповітної мрії. Це не єдине, чим запам’ятається 2021 рік. Більшість Козерогів переосмислять своє життя та подивляться на нього під новим, неочікуваним кутом.

 

Важливо проявляти гнучкість, бути наполегливими та вчитися чекати. Час від часу в житті Козерогів будуть з'являтися великі суми, які вони зможуть направити в справу.

 

Щоб вийти в плюси та забезпечити собі гідне життя, Козерогам в рік Бика доведеться неабияк попітніти. Не можна ухилятися від роботи й відмовлятися від найменшої можливості додаткового заробітку. Тільки в цьому випадку символ року нагородить вас гідними грошовими бонусами, з якими можна буде взяти невеликий тайм-аут ближче до осені.

 

У новому 2021 році Козерогам допоможе вміння вичікувати та зберігати баланс. Обдумуючи свої кроки, Козероги зможуть уберегтися від безлічі розчарувань і конфліктів, а також знайти в собі сили для завершення стосунків, що вичерпали себе. Ідеальним часом для знайомств астрологи називають весняний період. Сімейним же парам важливо думати один про одного, намагаючись уникати егоїзму.

 

ВОДОЛІЙ (21 січня – 19 лютого)

 

Минулий рік був для вас складним, проте на порозі вже чекають позитивні зміни. У Водоліїв з’явиться чудова можливість підвищити соціальний статус, а також значно розширити коло спілкування. Також вдасться розкрити таланти, відчувати себе більш впевненими та рішучими в будь-якій ситуації. Такі особистісні зміни позитивно вплинуть на кар’єру. Ви або отримаєте підвищення, або нарешті знайдете роботу до душі.

 

При цьому важливо не поспішати та приділяти достатньо часу підготовці та плануванню. Кращий час для рішучих кроків – початок весни 2021 року. У цілому рік сприятливий для Водолія: він буде здоровий, фінансово забезпечений, майже завжди в гарному настрої.

 

З приходом року Бика у Водоліїв можуть відкритися привабливі перспективи аж до зміни місця роботи й взагалі роду діяльності. А разом з цими змінами вас чекає зростання матеріального рівня життя. Остерігайтеся заздрісників і шахраїв – вони завжди бачать, де і що погано лежить. Отримуючи гроші, важливо правильно ними розпорядитися, щоб тієї ж миті не втратити.

 

Водоліїв чекає насичений рік, проте астрологи рекомендують не втрачати голови та не піддаватися спокусам тим, хто знаходиться в міцних стосунках. У цілому рік буде позитивним, проте є ризик зіткнутися з токсичними людьми, які будуть лише отруювати життя. Саме тому самотнім Водоліям астрологи рекомендують спочатку придивитися до потенційного партнера і лише потім давати волю почуттям.

 

РИБИ (20 лютого – 20 березня)

 

На багатьох Риб в 2021 році чекає абсолютно нове життя. Хтось переїде жити в інше місце, або змінить сферу діяльності, а в когось відбудуться кардинальні зміни в особистій сфері. Також зірки радять не розпилюватись на декілька справ одночасно, а обрати для себе пріоритетний напрямок, аби уникати постійних перевтомлень. Не бійтеся делегувати і тоді відчуєте спокій та гармонію.

 

У цілому 2021 рік пройде для Риб відносно тихо. Він обіцяє їм приємні подорожі, нові знайомства і моменти щастя. Відсутність поспіху допоможе глибше оцінювати ситуацію і знаходити оптимальні шляхи до набуття щастя.

 

Запорука фінансової незалежності Риб 2021 року – трохи менше розповсюджуватися оточуючим про специфіку своєї діяльності. Менше знають – міцніше сплять, а прибуток йде вам до кишені. Зірки не радять кардинально міняти свою роботу, все-таки ваші джерела прибутку показують себе не з гіршого боку. Намагайтеся задовольнятися тим, що маєте, – це надійніше.

 

Рибам астрологи рекомендують залишити переживання і сумніви, щоб провести 2021 рік позитивно. Невпевненість з приводу зовнішності та інші комплекси будуть затьмарювати існування, і Рибам пора перестати заганяти себе в рамки. Любов до себе допоможе знайти кохання в житті. Тим, хто вже знайшов другу половинку, астрологи рекомендують присвятити час сімейному життю, разом займатися спільною справою, щоб зблизитися й розкритися один для одного з нових сторін.