Бій проти орди і за майбутнє: що зірки пророкують Україні у 2023 році

21.12.2022
Бій проти орди і за майбутнє: що зірки пророкують Україні у 2023 році

Наступний рік проходитиме під впливом сімки, яка є основним числом України.

Кожен рік шістки (2+0+2+2=6) запрошує нас зробити бодай один доленосний вибір, який корінним чином змінює застарілі патерни поведінки.

 

Україна із цим завданням упродовж десяти місяців війни справилася щонайменше двічі. По-перше, остаточно відправила «русскій корабль» за чітким маршрутом без шансу на повернення.

 

А по-друге, сама дала собі слово поставити крапку у цій битві лише після того, як поверне всі свої землі.

 

Цю безкомпромісну рішучість цивілізований світ зрештою сприйняв і підтримав як цілком справедливу, бо вже й сам добряче втомився від біснування кремлівських старців.

 

Але не менш важливо те, що буде далі.


Наступний рік проходитиме під впливом сімки, яка є основним числом України.

 

Цей символічний збіг дає нам великий шанс на перемогу.

 

Втім, як свідчить практика, побороти ворога українцям буває простіше, аніж скористатися результатом самої перемоги для корінних змін у суспільстві.

 

Отож, обравши своє майбутнє, мусимо захистити його ще й від себе колишніх.

Молоде вино у старих міхах

Сьогодні усіх нас найбільше цікавить, коли нарешті завершиться ця жахлива війна.

 

Якщо вірити древній системі Карти Долі (тобто, якщо я зрозуміла її правильно), то у січні командувачі нашого Генштабу зуміють проявити свій блискучий розум і оригінальні ідеї настільки професійно, що вже у лютому та березні ми нарешті зможемо відчути кардинальні зміни на більшості фронтів.

 

Будь-який рух у бік перемоги приноситиме нашим захисникам позитивний результат, тому є чимало шансів покінчити з цим жахом до травня-червня.


Підтримати своїх героїв — наша з вами задача. Причому йдеться не лише про волонтерську поміч, а й емоційно-психологічну. Ситуація тут така.

 

Є певний ризик, що в другій половині зими затяжна війна, брак світла, грошей і оптимізму трохи підточать нас зсередини. Але розкисати, впадаючи у депресію, — неприпустима розкіш.

 

У цей час (як свідчать транзитні аспекти), наші думки матимуть дуже високу схильність до матеріалізації, тому вкрай небезпечно формувати свою реальність, виходячи з відчаю, зневіри, паніки чи страхів.

 

Навпаки, саме зараз спільна віра у перемогу має стати фактично другою релігією. Молитви за наших хлопців повинні лунати щохвилини.

 

За великим рахунком, ми просто мусимо почати мислити як переможці, піднявши цю звичку до рівня усталеного інстинкту. Це один із тих глобальних уроків, які нам треба засвоїти на цій жахливій війні.


Інше завдання — не менш важливе. На життя України у 2023 році впливатиме не лише знакова для всієї планети сімка, а й число три, як енергія персонального року країни.

 

Обидва ці числа формують психологічну матрицю нашої держави. Тобто сім описує програму майбутнього, а трійка характеризує енергії минулих поколінь та їхніх здобутків.

 

Фактично нам треба максимально використати усі позитивні якості своїх пращурів (креативність, творче горіння, гострий розум, безстрашність, оптимізм) з тим, аби підвищити свій рівень духовності, внутріш­ньої свободи і професіоналізму.


Зробити це, як свідчить практика минулих періодів, нам украй непросто, оскільки найчастіше обираємо саме негативні характеристики трійки.

 

Це нескінченні війни за гетьманство, продажність, ненаситність, пихатість, скандальність, незрілість, безвідповідальність.

 

Словом, ті якості, що не дозволили нашим предкам збудувати свою державу у минулому, фактично нікуди не зникли.

 

Навіть нинішнє кровопролиття, що безжально губить молодий квіт нації, не зупиняє підкилимну війну за гроші та булаву.

 

Чого варті лише огидні «вкиди» в інформаційний простір новин про зняття з посади генерала Залужного і підміна об’єктивних новин нескінченним марафоном ні про що?

 

Ми навіть зараз примудряємося очорнювати за старою звичкою свою колективну карму, хоча мусили б нарешті її очистити.

 

Скільки молодої крові має пролитися ще, аби ми нарешті почали мислити і діяти по-дорослому?


Словом, від біснуватого сусіда ми скоро неодмінно захистимо свою землю. Але хто захистить нас від нас самих?

Чому небо обрало нас?

І все ж ця війна має і більш глибоке коріння. Можливо, для когось наступна інформація стане черговою езотеричною казкою, але чому б її не послухати?

 

Тим більше, що про зміну епох і настання ери Водолія сьогодні міг не чути лише свідомий противник інтернету.


Так ось, існує версія, що наші небесні куратори земною проєкцією двобою старого світу з новим обрали саме війну росії з Україною. І на те є одразу дві причини.

 

По-перше, кремлівські старці ідеально підходять на роль символу планетарного циклу Риб, що сходить нанівець із суто об’єктивних і часових причин.

 

А по-друге, як з’ясувалося, тільки наші відважні козаки-аватари здатні прийняти той виклик так, аби разом з убогою недоімперією щезла і космічна ера, відхід якої ті старці вперто затримують.


В езотеричних колах існує і така версія. Зміна глобальних циклів завжди супроводжується якоюсь знаковою символічною подією.

 

Скажімо, для настання епохи Риб потрібна була жертовна смерть Ісуса Христа, оскільки головною ідеєю тієї двотисячної історії було страждання задля очищення гріхів.

 

Людину «завантажили» до системи, де вона автоматично потрапила у залежність від церкви, конкретної держави, соціальних груп і встановлених норм моралі.

 

Водолій звільняє нас від цих умовностей, але, даруючи глобальну свободу, зобов’язує нести персональну відповідальність за своє духовне і особистісне зростання.


Для сформованих «риб’ячих» «кріпаків» цей перехід не міг бути легким, тому потрібна була нова вільнолюбива сакральна жертва, аби світ прозрів для сприйняття нових енергій. І небо обрало нас…

Чому і як з цим жити?

Пояснити цей вибір з нумерологічної точки зору нескладно. Метою створення нашої держави є число 7 — архетип Бога, Всесвіту, природи і високої фаховості (24. 08. 1991=2+4+8+1+9+9+1=34=7).

 

За великим рахунком, йдеться про енергію, яка наділяє своїх власників високим рівнем внутрішньої свободи.

 

Але якщо цю дату проаналізувати більш глибоко, то виявиться, що наша програмна сімка містить ще й кармічну складову числа 16/7, яке в системі Таро відповідає старшому аркану Вежа.

 

На цій карті зображена башта, у яку влучає блискавка так сильно, що міцні стіни фатально падають на землю, витрушуючи зсередини мешканців цієї споруди.

 

Ті думали, що вклали кошти у надійний мур, але як з’ясувалося, зробили ставку далеко не на вічні цінності.


Мораль цієї історії очевидна. У домівку власника непростого нумерологічного аспекту небесна блискавиця влучатиме з усталеною періодичністю до тих пір, поки свої стіни він не почне зводити із нетлінної цегли.

 

До такого «матеріалу» належить лише те, що, умовно кажучи, можна забрати з собою у вічність. Це життєвий досвід, професійні навички, добрі справи, а головне — глибоке усвідомлення того факту, що ти є невід’ємною частиною глобальної вселенської системи, де тобі відведена абсолютно конкретна роль у її безперервному розвитку.

 

І якщо чергова блискавка у таку башту все одно прилетить, то на основі уцілілого правильного матеріалу можна легко звести нові стіни. Причому вони будуть міцнішими за старі.


Звісно, далеко не кожен з нас готовий прийняти циклічну трансформацію як даність, тому в країні завжди буде високий рівень еміграції.

 

Водночас, до нас їхатимуть люди, життєві програми яких потребують саме таких енергій. Особлива доля чекає також політиків та олігархів, що вже не раз пробували і мабуть, далі пробуватимуть замурувати у спільні державні стіни свої персональні «хотілки».

 

Отож наше з вами завдання — зупиняти їх ще до того, як небесна громовиця вкотре довбоне по верхівці нашої державної башти.

 

Досвід такий вже є, але, схоже, наша «еліта» не готова сприйняти приклад конфіскованого Межигір’я і на свій рахунок. Мабуть, думають, що персонально їх «пронесе». Наївні…


Перевірка на міцність нашої вежі трапляється кожні 9 років. Можна сказати і так. Як тільки число планетарного року у сумі складає шістку, нам варто чекати чергового очищувального прильоту. Рахуйте самі — 2004 (2+4=6), 2013, 2022. Через нумерологічний символізм цю картинку можна передати так:


24. 08. 2004     24. 08. 2013    24.08.2022
20    2  16  7     20    2  16 7     20   2 16  7


Як видно, вперше у такий період трапилася Помаранчева революція, вдруге — Революція гідності, втретє — війна з країною орків.

 

Звідси закономірне питання: «Вам усе ще цікаво, що буде у 2031-му році чи вже зараз хочете податися в еміграцію?»

 

Є й інший вихід — навчитися доводити свої революції не лише до перемоги, а й до подальшого розвитку. І тоді не буде потреби у метанні блискавок як таких або вони з кожним разом слабшатимуть. Поки ж що ставки лише ростуть, тому сьогодні сказати складно, що буде через наступні дев’ять років. Зрештою, все залежить від нас самих.


І ще одна важлива деталь. У нумерології є таке правило. Якщо головне програмне число (і людини, і країни ) у нижньому рядку матриці року займає останню позицію, це говорить про те, що настав час скласти іспит на предмет виконання своєї головної місії.

 

Далі життя, звісно, продовжиться, але вже на вищому еволюційному рівні. Або не продовжиться взагалі, що, в принципі, теж логічно.


У нашому випадку йдеться, звісно, про сімку. Вона потенційно наділяє нас високим рівнем внутрішньої свободи.

 

Саме тому в Україні, після кожної циклічної перевірки, з’являється все більша кількість соціально активних людей, які готові дати бій руйнівникам нашої спільної вежі. А ще тим, хто прагне затягти нас до імперського рабства в обмін на сумнівні преференції персонально для себе.


До речі, волелюбність є також головною ознакою ери Водолія, тому небо обрало нас як взірець для інших. І при цьо­му не залишило наодинці у цій страшній борні.

 

Як тільки наші аватари повернуться переможцями з кровопролитних фронтів, ми почуємо тисячі історій про чудодійне спасіння, яке не піддається жодній практичній логіці.

 

Хто зуміє збагнути природу того дива на глибинному клітинному рівні, той відсвяткує свої народини вдруге, після чого вже ніколи не поїде з України.

 

Більше того, до нас їхатимуть ті, хто теж прагне бути по-водолійському вільним. І це — не фантастика, а просто нова реальність.