На Олімпіаді Україна не виступатиме у командному турнірі з фрістайлу

09:27, 10.02.2022
На Олімпіаді Україна не виступатиме у командному турнірі з фрістайлу

Коронавірус вніс свої корективи - українська команда опинилася за "бортом" змагань у фристайлі. (Фото: Фейсбук Міністерство молоді та спорту України)

На Олімпіаді-2022 в Пекіні, сьогодні, 10 лютого, стартують змагання у фрістайлі. Збірна України з фрістайлу не виступить у командному турнірі з акробатики. Причина – позитивні тести на коронавірус.

 

Як інформує УМ, українська команда відсутня в старт-листі. Про це 10 лютого у Фейсбуці повідомило Міністерство молоді та спорту України.

 

Україна пропускає командний турнір через позитивні тести на ковід у наших фрістайлістів Дмитра Котовського, Олександра Окіпнюка та Анастасії Новосад.

 

Нагадаємо, що у командному турнірі наша збірна вважалася одним з претендентів на медалі.

 

Пропуск командного турніру не означає, що українці пропустять індивідуальні змагання. Для цього представники України мають підійти до турнірів, не маючи позитивних тестів на коронавірус.

 

У фрістайлі Україну представляють Олександр Абраменко, Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк, Анастасія Новосад та Ольга Полюк. Вони мали змагатися у трьох турнірах у Пекіні: командному, а також чоловічому і жіночому.

 

Нагадаємо, що наразі наша збірна не виборола  ще жодної медалі.

 

Як повідомляла УМ, після урочистої церемонії відкриття зимової Олімпіади-2022 на «білих» Іграх у Пекіні розпочалися робочі будні. День у день спортсмени розігрують медалі.