Українки Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко стали чемпіонками світу з пляжного волейболу, фото

15:56, 19.12.2021
Українки Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко стали чемпіонками світу з пляжного волейболу, фото

Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко у блискучому стилі вписали у літопис пляжного волейболу України дві неймовірні за змістом сторінки. (Фото: Федерація волейболу України)

Українські волейболістки Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко вибороли «золото» на молодіжному Чемпіонаті світу з пляжного волейболу, який відбувся в Таїланді.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила ГО "Федерація волейболу України" на офіційній сторінці у Фейсбук в неділю.

 

Задля титулу чемпіонок світу волейболісткам Хміль і Лазаренко довелося зробити сім, хоча й переможних, проте досить таки складних кроків. І найскладнішим, безумовно, став заключний – чемпіонський.

 

 

І саме у кульмінаційний момент у фіналі, коли ситуація була майже безвихідною, українські волейболістки продемонстрували своїм іспанським суперницям Даніелі Альварес та Софії Гонсалес найважливіший аргумент, який привів їх до перемоги з рахунком 2:1 (21-17, 18-21, 17-15).

 

«Спочатку Хміль "вистрелила" наче з гармати, а за тим, гранично самовідданими спільними зусиллями, українки повернули м'яч до гри у найскладніших моментах і, як наслідок, відправили опоненток у психологічний нокдаун. За яким, невдовзі, послідував і нокаут - багатостраждальна Альварес пробила в аут...», - йдеться у повідомленні федерації.

 

 

Впродовж двох тижнів спортсменки у блискучому стилі вписали у літопис пляжного волейболу України дві неймовірні за змістом сторінки. Адже раніше вони виграли "бронзу" на Чемпіонаті світу U-19 і тепер ось - "золото", після світової першості U-21.

 

Як раніше інформувала «УМ», українська спортсменка, чинна чемпіонка Європи Аліна Марущак, здобула «золото» чемпіонату світу з важкої атлетики.