Матч Україна – Швейцарія під питанням: ще у трьох гравців виявили коронавірус

13:07, 16.11.2020
Матч Україна – Швейцарія під питанням: ще у трьох гравців виявили коронавірус

Збірна України на чолі з Андрієм Шевченком продовжує тренуватися напередодні матчу зі Швейцарією. (Фото УАФ)

Тестування засвідчило інфікування коронавірусом ще трьох гравців національної збірної України через що опинився під загрозою матч синьо-жовтих зі зібрною Швейцарії, запланований на стадіоні «Свісспорарена» в Люцерні 17 листопада о 21.45 за київським часом.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Українська асоціація футболу в понеділок.

 

Зокрема, напередодні всі члени збірної України отримали негативні тести, однак вранці 16 листопада надійшла додаткова інформація від лабораторії, яка має статус офіційної для змагань УЄФА.

 

Як з’ясувалося, тести трьох гравців — Едуарда Соболя, Євгена Макаренка та Дмитра Різника — учора мали так званий статус умовно негативних. Після додаткового дослідження медики виявили, що ці зразки містять COVID-19.

 

"Троє згаданих футболістів зараз ізольовані у своїх готельних номерах, а національна команда України очікує рішення місцевої влади щодо можливості проведення завтрашнього матчу", - інформує Українська асоціація футболу.

 

Як повідомляла «УМ», головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, аналізуючи причини поразки підопічних у матчі з командою Німеччини з рахунком 1:3, дійшов висновку, що команда зіграла добре, враховуючи низку обставин.

 

Адже у цьому матчі дивізіону А в Лізі Націй українська команда не змогла розраховувати на більшу частину основного складу, які вибули через зараження COVID-19.

 

Національна збірна України з футболу встановила антирекорд: програла на виїзді чотири матчі поспіль вперше у своїй історії.