Збірна України з футболу встановила антирекорд: чотири поразки поспіль

14:40, 15.11.2020
Збірна України з футболу встановила антирекорд: чотири поразки поспіль

Українські футболісти встановили антирекорд, програвши на виїзді Німеччині в Лізі націй (1:3).

Національна збірна України з футболу програла на виїзді чотири матчі поспіль вперше у своїй історії.

 

Тим самим українські футболісти встановили антирекорд, програвши на виїзді Німеччині в Лізі націй (1:3).

 

Про це інформує Україна молода в неділю.

 

Поразка у Лейпцигу стала четвертою поспіль поразкою в гостях. Раніше українці поступилися Іспанії (0:4), Франції (1:7) і Польщі (0:2), наголошує Sport.ua.

 

Збірна України раніше програвала не більше 3 матчів поспіль на виїзді. Такі серії чотири рази були в 1994-95, 2001-02, 2003 і 2004 роках.

 

Також Україна продовжила серію без перемог над Німеччиною до 8 зустрічей (3 нічиї і 5 поразок). Така ж серія триває і в матчах проти Італії.

 

Матч проти Німеччини став 40-м для Андрія Шевченка на посаді головного тренера збірної України. Також це десята поразка збірної на чолі з Шевченко.

 

44-річний фахівець провів дебютний матч у вересні 2016- го. За цей час здобув 21 перемогу, ще 9 матчів завершилися нічиєю.

 

Андрій Шевченко посідає друге місце в списку тренерів збірної України за кількістю матчів. Наразі лідирує Олег Блохін – 64 поєдинки.

 

Як повідомляла «УМ», головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, аналізуючи причини поразки підопічних у матчі з командою Німеччини з рахунком 1:3, дійшов висновку, що команда зіграла добре, враховуючи низку обставин.

 

Адже у цьому матчі дивізіону А в Лізі Націй українська команда не змогла розраховувати на більшу частину основного складу, які вибули через зараження COVID-19.