«Я обираю зброю»: Усик готовий до бою з українським борцем Грицаєм

12:32, 12.05.2020
«Я обираю зброю»: Усик готовий  до бою з українським борцем Грицаєм

Усик каже, що бої без правил не його стихія, адже він живе за правилами.

Олександр Усик заявив, що готовий провести проти борця Богдана Грицая боксерський поєдинок, а не бій без правил

 

Як повідомляє УМ, про це Усик розповів у Instagram.

 

За словами Усика, він не збирається битися з Грицаєм, який кинув йому виклик, у поєдинку без правил, натомість готовий з'ясувати стосунки на боксерському рингу.

 

"Всі ті, хто хоче викликати мене на бій, а вас дуже велика кількість - я не можу всім відповідати і з усіма боксувати. Але з'явився ще один хлопець, потрібно віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або зазнавав труднощів, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик - я, як джентльмен, який сповідує правила, - ласкаво прошу в ринг", - сказав Усик.

 

Він додав, що бої без правил не його стихія, адже він живе за правилами.
 
 
"Бої без правил - це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати, але я живу за правилами. Друг мій, хоча ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій - ти кинув мені виклик і кинув в мене рукавичку. Я обираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами", - сказав Усик.
 
 
Як повідомляла УМ, 9 квітня Олександр Усик заявив, що продовжує спілкуватися зі своїми друзями з Росії, незважаючи на конфлікт між країнами. За словами боксера "росіяни не винні в тому, що трапилося, що наші царі щось там не поділили".

 

19 квітня український чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA Василь Ломаченко опублікував в Instagram відео, в якому разом із російськими акторами і священниками у віршованій формі привітав Україну і українців із Великоднем.

 

5 травня Ломаченко заявив, що він досі не вірить, що Росія почала війну в Україні.

 

Після цього український борець вільного стилю з Шепетівки Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на “бій без правил” : “Я, Богдан Грицай, і є той диванний експерт, який жартом над твоїми “ватними” відео, твоїми малограмотними коментарями, над твоїми дитячими віршиками та російським сценарієм, який ти хочеш просунути"