Містечко Хансена у Тарасівці: унікальний проект для переселенців

12:57, 22.09.2024

Містечко Хансена у Тарасівці - проект, який створив і успішно втілює в життя Дел Лой Хансен та його команда. (facebook.com/president.ukraine)

Дорогі Українці, вчора разом з Катериною відвідали містечко Хансена у Тарасівці - унікальний проект, який створив і успішно втілює в життя наш дорогий друг Дел Лой Хансен та його прекрасна команда.
 
Завдяки невтомній роботі - а головне, завдяки фінансовій підтримці родини Хансенів - тисячі українських родин переселенців, вдов, родин військових та війсковополонених, багатодітних родин та родин, які виховують дітей з особливими потребами, отримали житло і можливість відновити своє життя.
 
Я був глибоко зворушений зустріччю з багатьма новими мешканцями містечка - українцями і україночками з Маріуполя, Волновахи, Мелітополя та багатьох інших зруйнованих міст України - а також почути їхні історії, розповіді про їхні надії та мрії.
 
Ми бачили сім'ї з новонародженими дітьми, зустрічалися з прекрасними вчителями, які прагнуть повернути до нормального життя своїх учнів, відвідали креативні укриття для діток. 
 
 
Ми надзвичайно були захоплені спортивними спорудами містечка та вражені планами побудувати школу на 1200 учнів, нову поліклініку та лікарню для людей, які потребують протезування.
 
З такими партнерами як Делл Лой, які так щиро вірять в Україну, ми як ніколи впевнені, що ми переможемо це московське лихо.
 
 
Сердечно вдячний нашим дорогим американським друзям за цей приклад любові, підтримки, поваги, справжнього братерства і єдності - у складні часи випробувань.
 
Дякую родині Хансенів - Делл Лою та Джулі - які вперше приїхали до України у травні 2022 року, відгукнувшись на наш біль - і які з того часу живуть з Україною у серці. 
 
Разом переможемо!