Григорій Омельченко нагороджений медаллю Міжнародної поліцейської асоціації «Захиснику України»

18:53, 27.12.2023

Григорій Омельченко і декілька членів очолюваної ним організації нагороджені медаллю Міжнародної поліцейської асоціації «Захиснику України».

Скоро виповниться два роки з початку віроломної агресії російського ядерного монстра. На захист України стали мільйони її громадян, кожен з яких на своєму фронті виконує роботу для спільної Перемоги над фашистською Московією  на чолі з кривавим фюрером путіним. Країна повинна жити за правилом: «Все для фронту! Все для Перемоги України!»

 

Газета «Україна молода» постійно розповідає про українських захисників. Один із них добре відомий нашим читачам в Україні і за її межами. Це Григорій Омельченко — Герой України, ветеран військової служби, генерал-лейтенант СБУ у відставці, народний депутат ІІ-VІ скликань, член ПАРЄ (2006-2010 рр.), учасник локальних воєнних конфліктів, політичних миротворчих місій, ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, один з організаторів і керівників Спілки офіцерів України (голова, заступник голови), нині — почесний її голова.

 

Як жартують самі працівники спецслужб, вони ніколи колишніми і у відставці не бувають. Знаючи, що повномасштабне вторгнення росії є неминучим, генерал Омельченко і його побратими (ветерани і діючі працівники спецслужб) з кінця жовтня 2021 року працювали над створення таємної мережі «Український СМЕРШ» («СМЕРТЬ РАШИСТАМ») і її структурного підрозділу «Караючий Меч Арея» («КАРМА — кінець московського антихриста»).

 

                                                  Герой України, генерал-лейтенант Григорій Омельченко.

 

Редакції газети приємно повідомити, що Григорій Омельченко і декілька членів очолюваної ним організації у вересні ц. р. нагороджені медаллю Міжнародної поліцейської асоціації «Захиснику України».

 

«Україна молода» вітає генерала Григорія Омельченка і членів організації з високою відзнакою і бажає їм нових успіхів у спільній боротьбі проти путінської фашистської росії, яка неодмінно буде переможена, а московський фюрер путін — знищений.

 

Головному редактору газети Михайлу Дорошенку вдалося по телефону привітати генерала Омельченка (знаходиться в одній з південних областей України) з отриманою нагородою, Різдвом Христовим і наступаючим Новим роком.

 

Григорій Омельченко в свою чергу передав привітання і найкращі побажання у 2024 році редакції газети, всім захисникам і захисницям України, попросив їх  бути  монолітом ЗСУ на чолі з генералом Валерієм Залужним, довіряти йому і нагадав заповідь аріїв: «Сила і непереможність Роду твого — в етнічній єдності Роду твого».

 

 

Генерал Омельченко подякував  всім тим, хто допомагає організації «Смерть РАШИСТАМ», ЗСУ, ГУР МО, СБУ у боротьбі ворогами України, а також «ввічливо» попросив заткнутися тих «експертів», які ниють «про провал наступу ЗСУ» і вимагають відставки Валерія Залужного

 

«У році, який минає, ЗСУ на чолі з Залужним зробили неймовірне — вони утримали весь фронт, не дали його прорвати переважаючому в рази у живій силі і техніці ворогу, нанесли йому колосальні втрати і зберегли тисячі життів українських військових. Це стратегічний успіх і фундамент майбутньої Перемоги України», - наголосив генерал Омельченко і додав:

 

«Те, як ЗСУ, очолювані генералом Залужним, ВИСТОЯЛИ у війні з ядерною росією без належної військової допомоги, обіцяної Заходом, викликає подив у світі. Цей досвід ЗСУ уже вивчають в НАТО і Пентагоні США». 

На цю тему читайте: «Я не тряпка»: підсумки пресконференції президента Зеленського»

 

Керівник «Українського СМЕРШУ» пообіцяв українцям новорічні подарунки, а москалям — пекельні сюрпризи, набагато яскравіші за «макіївський», який був в ніч на 1 січня 2023 року, з гумором порадив слідкувати за рекламою їх організації і  уважно прочитати статтю «Чому макіївський новорічний «подарунок» від Збройних сил України є символічним і знаковим»:

 

Генерал Омельченко, заявив, що в ніч на 26 грудня українська авіація крилатими ракетами знищила російський десантний корабель «Новочеркаськ» в районі Феодосії, який був завантажений понад чотирма тисячами артилерійських снарядів і майже 300 ракетами для системи «Град». Від детонації корабель розірвало на шматки. Понад півсотні членів його екіпажу відразу потрапили на концерт до Кобзона, близько півтора десятка осіб, які розвантажували корабель, опинилися в лікарні з тяжкими пораненнями. Вибухи були такої сили, що окремі уламки корабля впали на вулицях Феодосії, а у прилеглих до порту будинках повибивало шибки у вікнах. ФСБ і поліція проводять у місті масові перевірки документів і повальні обшуки. Шукають тих, хто міг «здати» інформацію про прибуття корабля для розгрузки боєприпасів. 

 

Командування Повітряних сил України подякувало всім, причетних до проведення цієї військової операції, планування якої почалося з отримання агентурного донесення і розвідданих.

 

Відео, як був знищений корабель «Новочеркаськ», можна з задоволенням дивитися не один раз тут.

 

На думку Омельченка, — це лише початок різдвяних свят для українців і пекельних сюрпризів для рашистів. Москалі, чекайте! Буде весело і дуже пекуче. «КАРМА»  знайде вас, де б ви не ховалися…

 

Розмову генерал Григорій Омельченко завершив словами:

Слава Україні! Слава героїчним ЗСУ! Героям Слава!

Слава Нації! Смерть путіну і російській федерації!

 

Редакція газети «Україна молода» вітає організацію «Смерть РАШИСТАМ» з Різдвом Христовим і наступаючим Новим роком, бажає успішних операцій і спільної української Перемоги над фашистською росією!

Боже, бережи Україну і її захисників…

 

ДОДАТКОВО:

 

Про неминучість великої війни з росією генерал Григорій Омельченко попередив  президента Зеленського у відкритому листі до нього «І — це не жарти…», опублікованому в «Україні молодій» ще 28 травня 2019 році (цитуємо):

«Пане Зеленський, застерігаю, що для захисту етнічних росіян, російськомовних громадян i вірян РПЦ в Україні (так звана УПЦ МП), багато з яких мають паспорти рф, є агентами спецслужб росії і «п’ятою проросійською колоною» в Україні, на їх слізне прохання, Москва, під виглядом «миротворчої місії», зробить широкомасштабне військове вторгнення і окупує південно-східні регіони України, а можливо, й Київ.

Досягти миру з Московією, щоб вона добровільно повернула анексований Крим і звільнила окупований Донбас, — це не лише наївна ілюзія й утопія, це шлях до повної капітуляції на її умовах і знищення Української держави власними руками».

 

У статті «Світова психологічна війна, як передвісник розпаду росії — останньої «імперії зла», опублікованій 12 лютого 2022 року, генерал Григорій Омельченко, зокрема, зазначив (цитуємо фрагменти публікації):

«Україна перетворилася в епіцентр глобальної геополітики, де буде вирішуватися не лише її майбутнє, а й майбутнє всієї цивілізації та перерозподіл сфер політичного і економічного впливу. На жаль, військово-політичне керівництво країни на чолі з Зеленським підігрує у цій війні «божевільному з ядерною кнопкою» путіну, який НЕ відмовився від вторгнення і перетворення України в сателіт російської імперії.

 

«Зелена влада» підігрує путіну і продукує суспільству російські наративи.

Складається враження, що Зеленський і його оточення провокують Захід на припинення постачання озброєння і подальшу підтримку України з метою, щоб путін погодився на зустріч з Зеленським один на один. Така зустріч може завершитися катастрофою для української державності.

 

Загроза повномасштабного вторгнення російських військ в Україну і окупації значної частини її території досить висока, поки при владі путін. Воно неминуче. Тому українці повинні бути готовими до гарячої фази війни», - наголосив генерал Омельченко.

 

Спираючись на розвіддані США, Великої Британії, НАТО і власну інформацію Григорій Омельченко опублікував напрямки вторгнення російських військ, нанесених на карту, зазначивши, що найбільш ймовірні варіанти нападу будуть  з  окупованого Криму і півночі України.

 

Зазначимо, що це було обнародувано за 12 днів до вторгнення росії.

Події 24 лютого 2022 року підтвердили правоту генерала Омельченка. 

 

«Україна молода» опублікувала серію матеріалів (в межах дозволеного) про спільну діяльність «Українського СМЕРШу», СБУ, ГУР МО і ССО та на яких засадах створена і діє ця організація. Наприклад: Час розмов закінчився – в полон не брати: Звернення «СМЕРШУ»

 

Нагадаємо, що уже в перший день повномасштабного вторгнення генерал Омельченко від імені створеної організації звернувся до співвітчизників із закликом: «Російські окупанти підлягають знищенню як скажені собаки!», а через день (26 лютого) зі зверненням до російських офіцерів (російською): «Спаси мир – убей Путина!» 

 

Ми також повідомили, що у січні 2022 року генерал Омельченко був нагороджений медаллю ЄС «Європа — союз цінностей» (нагороду отримав через рік) за багаторічну боротьбу на міжнародному рівні проти агресивної зовнішньої політики росії, викритті злочинної діяльності президента путіна проти миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, зокрема, в розв’язанні другої війни в Чечні, воєнної агресії проти Грузії, України, Сирії, знищенні літака з президентом Польщі Лехом Качинським (загинуло 96 осіб) і збитті пасажирського малайзійського літака МН17 (загинуло 298 людей, серед них – 80 дітей).