Шойгу відсторонений від командування російською армією

17:17, 29.08.2022

Путін незадоволений роботою міністра оборони рф Сергія Шойгу відсторонив його від командування

Міністр оборони рф Сергій Шойгу впав у немилість через провали в Україні і був відсторонений від керівництва армією рф. Тепер оперативні командири безпосередньо інформують кремлівського диктатора Володимира Путіна про перебіг війни.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє міноборони Великої Британії.
 
Британська розвідка зазначила, що причиною такого рішення нібито є проблеми, з якими стикається росія в ході війни з Україною. Про обстановку путіну тепер звітують оперативні командування.
 
«російські офіцери та солдати, які мають власний досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють шойгу за його неефективне та відірване від реальності керівництво, оскільки прогрес росії зупинився», – пояснили в розвідці.
 
На думку аналітиків структури, шойгу намагався виправити ситуацію, бо він має репутацію людини без жодного військового досвіду, оскільки за свою кар'єру він працював у будівельному секторі та міністерстві надзвичайних ситуацій.
 
Раніше Mind повідомляв, що на росії готують великі «зачистки» в лавах воєначальників. Тоді йшлося про те, що Шойгу відправлять у відставку.
 
Як повідомляла УМ, у липні Міністр оборони рф сергій шойгу віддав окупантам черговий провальний наказ «наростити» дії армії на всіх напрямках боротьби з Україною.