Принц Гаррі записав із Бон Джові пісню до Invictus Games

09:45, 29.02.2020

Герцог Сассекський Гаррі разом зі знаменитим співаком Джоном Бон Джові записав пісню до Invictus Games.

 

Про це повідомляє Independent.

 

«Принц Гаррі, герцог Сассекський, опублікував відео, у якому він співає разом із Бон Джові напередодні Invictus Games», - йдеться в повідомленні.

 

Відео член британської королівської родини розмістив на своїй сторінці в Instagram.

 

 

Зазначається, що принц Гаррі приєднався до американської рок-зірки у п’ятницю в студії Abbey Road, де музикант записує благодійний сингл для Invictus Games Foundation. Вони записал икавер на пісню Unbroken, що перекладі означає "Незламний", і вона стане офіційним гімном Invictus Games (Ігор нескорених).

 

Як повідомляла УМ, Invictus Games (Ігри нескорених) — це міжнародні спортивні змагання в параолімпійському стилі. В іграх, заснованих принцом Гаррі, беруть участь поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани у таких видах спорту, як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі.

 

Ігри Нескорених-2020 пройдуть 9 – 16 травня 2020 року в Гаазі (Нідерланди). Україна втретє візьме участь у змаганнях. Зважаючи на високий рівень організації та популярність Ігор Нескорених в Україні, Фундація Ігор нескорених (Invictus Games) збільшила квоту для української команди — з 15 до 20 осіб. Минулого року українська збірна на Іграх Нескорених-2018 виборола 20 медалей.

 

ЧИТАЙТЕТАКОЖ: НА «ІГРИ НЕСКОРЕНИХ» ЇДЕ 20 УКРАЇНСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ