Гендиректор 1+1 медіа Олександр Ткаченко звільнився з займаної посади

14:58, 20.08.2019

Гендиректор 1+1 медіа Олександр Ткаченко звільнився з займаної посади у зв’язку з обранням народним депутатом, але залишиться Почесним президентом компанії.

 

Про це повідомляє прес-служба "Групи 1+1 медіа.

 

"Оскільки генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко обраний народним депутатом ВРУ і не може суміщати цю діяльність з роботою у виконавчому органі, 16-го серпня Наглядовою радою було розглянуто його заяву та прийнято рішення про звільнення з посади", - сказано в повідомленні.

 

"Свою частку в "плюсах" у 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах"., - заначив сам Ткаченко виданню Ліга.нет

 

Інший бізнес, за його словами, він передав в управління юридичній компанії, назви якої не уточнив.

 

Ткаченко також додав, що журналісти, які володіють частками холдингу і стали депутатами, теж збираються продавати свої частки в компанії.

 

Новим гендиректором ТОВ ТРК "Студія 1+1" з 19 серпня призначений В'ячеслав Мієнко.

 

 

Ткаченко обраний народним депутатом від партії "Слуга народу". Він пройшов по списку, де був під 9 номером.

 

Ткаченко також допустив, що може балотуватися в мери Києва

 

Офіс президента Володимира Зеленського домагається звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації – чи через подання Кабінету міністрів, чи через відставку Кличка, який одночасно очолює Київраду.

 


Голова Офісу президента Андрій Богдан стверджує, що його намагалися підкупити в інтересах Кличка.

 

Віталій Кличко звернувся до Національного антикорупційного бюро з проханням відкрити кримінальне провадження за цим фактом і перевірити твердження Богдана.