Данілов обіцяє багато цікавої зброї від нового «Рамштайну»

13:03, 12.01.2023

Олексій Данілов. (Фото РНБО України)

Секретар РНБО Олексій Данілов анонсував багато зброї від  «Рамштайну», якої буде достатньо для ефективної оборони та переходу в наступ



Як інформує Україна молода, про це він повідомив в ефірі телемарафону.

 

«Упевнений, що згодом усі партнери долучаться до такої допомоги, і врешті-решт цього буде достатньо, аби ми перемогли нашого ворога на полі бою. Крім того, на нас чекає новина не лише про поставку танків, а ще багато чого цікавого, але про це ми дізнаємося після зустрічі у форматі «Рамштайн», яка відбудеться 20 січня»

 

Він зазначив, що українські військові досить швидко опановують нові зразки зброї, оскільки життя змушує діяти оперативно.

 

росія найближчими місяцями йтиме ва-банк, оскільки розтягувати війну надовго кремлю вже не дозволяють внутрішні проблеми в країні. Керівництво держави-агресора прагне відзвітувати про хоча б якісь успіхи за рік війни.

 

Як повідомляла УМ, Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найближчі місяці будуть досить важливими у війні. Оскільки росія не може перемогти Україну у відкритому бою, тому вдаватиметься до терористичних дій, атакуючи критичну інфраструктуру та цивільні об’єкти. Україна, зі свого боку, готується дуже активно до того, що найближчі місяці можуть бути вирішальними.