Листування депутата-втікача Онищенка та соратників Порошенка опублікували журналісти «Слідство.Інфо»

21:37, 11.05.2018

Чи справді Олександр Онищенко мав контакти із "людьми президента"? (фото із соцмереж)

Журналіст видання "Слідство.Інфо" Дмитро Гнап нібито зробив фото листування народного депутата-втікача  Олександра Онищенка із депутатами Ігорем Кононенком і Сергієм Березенком, а також з фінансовим радником президента Макаром Пасенюком.

"Листування було отримане журналістами Слідства.Інфо в Куршевелі (Франція) у грудні 2016 року під час зустрічі з народним депутатом Олександром Онищенком, який наразі перебуває під слідством НАБУ", - зазанчає видання.











Фото передали детективам Антикорупційного бюро, які раніше порушили кримінальне провадження стосовно можливого підкупу народних депутатів України, зазначено у повідомленні.

"Детективи НАБУ долучили ці знімки до матеріалів кримінального провадження", - відзначають у Слідство.Інфо.

Водночас Олександр Онищенко переконує, що фото фейкові. Він заявив, що розслідування "змонтовано", а в ньому - "вирвані з контексту слова".

"Цікаво все повернулося. Так, Гнап (Дмитро, журналіст "Слідства.інфо" - УП) був у мене. 1,5 роки тому. Брав інтерв'ю щодо корупції Порошенка. Телефону мого в руках не тримав. Я пообіцяв йому переписку – але пізніше", - стверджує Олександр Онищенко у Facebook.



Нагадаємо, Олександр Онищенко втік з України після того, як проти нього відкрили кримінальну справу за розкрадання коштів у понад мільярд гривень. Він нібито переховується у Лондоні, звідки робить гучні заяви на кшталт того, що він виграє у Петра Порошенка вибори Президента. Також він заявив, що існують так звані «плівки Онищенка», - компромат на Петра Порошенка, який доводить його участь в корупції.

Нещодавно на телеканалі Newsone були продемонстровані нібито перемовини Олександра Онищенка та Петра Порошенка.