А по зубах не хочеш?

08.09.2007

Незважаючи на «янгольську» зовнішність, актор Джуд Лоу, виявляється, може, за потреби, й по зубах заїхати. У цьому переконався папараці, який намагався сфотографувати кінозірку, коли Лоу виходив із дверей власного будинку в Лондоні.

Насправді цього моменту чекали з десяток фотографів, які сподівалися, що красунчик буде не сам, а в супроводі чергової пасії. Однак не пощастило тільки одному: побачивши натовп папараці, Джуд розлютився і, схопивши найближчого за барки, намагався вирвати в нього камеру. Завершилося все тим, що колеги постраждалого викликали поліцію, й 34–річну зірку «Холодної гори» арештували. Однак, знявши в поліцейській дільниці відбитки пальців, одразу ж і відпустили під заставу. Судові слухання у справі «хулігана» Лоу, який категорично заперечує свою провину, призначено на листопад.

А ще в Джуда новий роман. Як повідомляють таблоїди, красунчик–серцеїд зустрічається з колишньою «Міс Німеччина» Сьюзен Хойке. У себе на батьківщині 26–річна Хойке — популярна модель, тому не має часу їздити до бойфренда в Лондон, зате Лоу літає до неї у Берлін чи не щодня. Нагадаємо, що популярність Джуд здобув не лише завдяки ролям у «Талановитому містері Ріплі», «Красунчику Алфі» тощо, й через скандальне розлучення з актрисою Сейді Фрост, із якою в нього троє дітей, а потім — не менш скандальному розставанню з подружкою Сієнною Міллер.