Пластмасові стосунки

23.08.2007
Пластмасові стосунки

Старомодні Кейра Найтлі та Орландо Блум.

                Відвідувачів кінотеатрів нерідко переслідує невловиме відчуття нереальності того, що відбувається на екрані. Йдеться не про колізії фантастичних бойовиків чи комедійних історій, а про «кіношні» стосунки головних героїв. Іноді так і хочеться сказати: «Ну не віриться, що він її кохає!» Як повідомляє «Кореспондент», кінорекламна компанія «Перл енд Ден» вирішила систематизувати ці враження глядачів і оприлюднити список найменш переконливих екранних парочок.

                Переважна більшість із трьох тисяч опитаних британських глядачів присудила титул найгіршої кінопари всіх часів та народів героям «Зоряних воєн» — Наталі Портман і Хайден Крістенсен. Їхня «любов» здалася британцям надзвичайно прісною та нудною. Бен Аффлек і Дженніфер Лопес у фiльмі «Джильї» посіли в антирейтингу друге місце. До слова, Бен Аффлек відзначився в непрестижному списку двічі — за роботу в «Перл Харборі» він разом із Кейт Бекінсейл отримав сьоме місце. На третій сходинці примостилися Кейра Найтлі з Орландо Блумом — глядачі назвали їхній роман у «Піратах Карибського моря» надто старомодним і позбавленим пристрасті.

                Четверте місце належить Мадонні — її романтичні стосунки з італійським актором Адріано Джанні у фільмі «Віднесені морем» не змогли переконати британців у щирості. Зіркам не допомогли ані прийомчики у стилі садо-мазо, ані елементи стриптизу, ані зворушлива кінцівка... Кетрін-Зета Джонс і Шон Коннері з фільмом «Пастка» розмістилися на п'ятій сходинці. Причиною недовіри народу, швидше за все, стала 40-річна різниця між акторами. Шосте місце дісталося Х’ю Гранту й Енді Макдауелл — за гру в романтичній комедії «Чотири весілля й один похорон». Колишнє подружжя Том Круз і Ніколь Кідман за ненатуральну гру в картині «З широко заплющеними очима» опинилися на восьмому місці. Трохи більше глядачі повірили у «щиру блакитну любов» між героями Хіта Леджера і Джейка Джилленхала в «Горбатій горі» — завдяки цьому хлопцям дісталася дев'ята позиція. А завершили десятку найменш переконливих кінороманів Леонардо Ді Капріо та Кейт Уїнслет зі своїм знаменитим «Титаніком».