Зірка Борна

01.08.2007
Зірка Борна

Метт Деймон — зірка №2343.

      Колись двоє амбітних і талановитих, на той час іще незаможних і нікому не відомих хлопців, знімаючи квартирку за кілька кварталів від знаменитої голлівудської Алеї слави, мріяли про те, що коли-небудь там з'являться і їхні іменні зірки. Тими мрійниками були Метт Деймон та Бен Аффлек. І для одного з них наприкінці минулого тижня «зірковий час» таки настав. Деймон став 2343-ю за ліком знаменитістю, чий «пам'ятний знак» розмістився на Алеї слави.

      Відкриваючи меморіальну відзнаку, 36-річний Метт дуже розчулився. Зі сльозами на очах зірка «Відступників», «Друзів Оушена» та інших відомих проектів згадував про те, як вони з Аффлеком у молодості гуляли Алеєю слави і уявляли собі, що проходять повз власні імена. «Я, звісно, дуже сподівався, що колись це стане дійсністю, але я... Я просто не можу... Дякую, велике-велике дякую!» — голос зривався і підводив «Розумника Уїлла Хантінга» (колись за цей, перший же серйозний фільм у своїй кар'єрі, Деймон отримав «Оскара»).

      А 23 серпня в український прокат виходить третя серія «Пригод Борна». Цього разу  безстрашний агент у виконанні Деймона, який уже пройшов «Ідентифікацію» і мав «Перевагу», ставитиме «Ультиматум Борна».