Некумедне домашнє вiдео

26.07.2007
Некумедне домашнє вiдео

Кейт Мосс хвилюється за свiй iмiдж.

      У Кейт Мосс — великі неприємності. Кудись безслідно зникли дві касети, на яких було записане ду-у-уже відверте домашнє відео за участю самої Кейт та її бойфренда, талановитого музиканта і безнадійного наркомана Піта Догерті.

      Парочка, яка то розходиться, то знову сходиться, всюди тягала із собою камеру й знімала як цілком безневинні, так і найвідвертіші моменти свого спілкування. Зокрема, зйомки відбувалися під час романтичної поїздки Кейт і Піта на Ібіцу. Загалом на касетах було записано кілька годин «особливих подій» із життя закоханих на курортi, включно з такими, яким дітям до 21 року дивитися не рекомендується.

      Після того як вони з Догерті «остаточно» (так ми й повірили) розійшлися, Кейт знищила шість із восьми касет. Але дві їй знайти так і не вдалося, і тепер одна з найуспішніших манекенниць світу дуже непокоїться, що колись ці записи «спливуть» і зіпсують її кар'єру. Хоча, здавалося, після скандальних фотографій, на яких Мосс підловили за нюханням кокаїну, псувати її вже далі нікуди.