Гуд бай, Едді!

24.07.2007
Гуд бай, Едді!

Меланi Браун.

      Жінки — особи самодостатні й горді. Тому коли чоловіки їх ображають і кривдять, треба не ридати ночами з розпачу або бігати за «об'єктом», умовляючи його змилостивитися, а просто викреслити негідника з пам'яті. А перед тим, в ідеалі, змусити його подвійно компенсувати жінці всі моральні страждання. Саме за таким принципом живе колишня «Cтрашна Спайс», вона ж Мел Бі, нині — просто сольна співачка Мелані Браун. Після того, як безсовісний комік Едді Мерфі покинув її з дитиною на руках, та ще й намагався довести, що народжена нею дівчинка — не його донька, Мелані довго не страждала. По-перше, вона подала на мерзотника в суд, змусивши Едді здати кров на генетичну експертизу, яка довела, що татом маленької Енджел Айріс є саме він. А по-друге, знайшла нову любов — відомого продюсера Стівена Белафонте.

      Мел потоваришувала зі Стівеном іще минулого року — незабаром після скандального розриву з Мерфі. Спершу Белафонте був покинутій жінці просто добрим другом, але дуже швидко їхні товариські стосунки природним чином переросли у щось значно більше. Тепер Мелані зізналася, що готова вдруге вийти заміж.

      Першим чоловіком екс-«перчинки» був голландський танцівник Джиммі Галзар, від шлюбу з яким у Мел залишилася 9-річна донька Фінікс Чай. Про Белафонте співачка каже, що зустріла «кохання всього свого життя», і запевняє, ніби навіть рада тому, що Едді Мерфі не хоче спілкуватися зі своєю донькою. Адже, на відміну від татуся-«зозулі», Стівен неабияк прив'язався до тримісячної Енджел Айріс, яку сприймає як свою власну дитину. Тож тепер Мел Бі сподівається, що, якщо вони з Белафонте й справді одружаться, Енджел теж сприйматиме його як рідного батька.