Блудний альфонс знову стане батьком

16.06.2007

      І бувають же такі всепрощаючі жінки! Невдаха репер-танцюрист Кевін Федерлайн кинув свою цивільну дружину, співачку Шар Джексон, вагітною і з однорічним немовлям на руках, одружився з багатою та знаменитою Брітні Спірз і про свою колишню навіть не згадував, а вона все одно його пробачила. Більше того, прийняла «блудного чоловіка» назад і... знову від нього вагітна.

      Як повідомляє журнал  «Амерiкас стар», Шар перебуває на шостому-сьомому тижні вагітності, причому Кевін цього не знав до появи статті у виданні. За словами подруги Джексон, співачка боялася сказати йому про свій «цікавий стан», оскільки не впевнена, якою буде реакція багатодітного татуся. Молода мама мріє, аби Кевін із нею одружився, але він не поспішає робити пропозицію невідомій (і небагатій) співачці.

      Ще б пак, адже у шлюбі зі Спірз нероба звик до зіркових розкошів! На чужі гроші жити легко, а от заробляти власні, та ще й такі, щоб на них можна було прогодувати велику сім'ю, — значно складніше. І це, між іншим, при тому, що екс-дружина не вимагає від альфонса аліментів, хоча могла б.  Нагадаємо, окрім трирічного сина Калеба і чотирирічної доньки Корі від Шар, у 28-річного Федерлайна є ще двоє синів від Брітні — Шону Престону у вересні виповниться два роки, а Джейдену Джеймсу — рік.