Лише три дні замість двадцяти трьох

09.06.2007
Лише три дні замість двадцяти трьох

Періс Хілтон перевели під домашній арешт. (Фото AFP.)

      Періс Хілтон вийшла з жіночої тюрми Лінвуд, що неподалік Лос-Анджелеса, значно раніше присудженого їй терміну. Ув'язнення акторки й моделі мало тривати двадцять три дні, а за гратами вона пробула неповні три доби. Щоправда, знаменита світська левиця звільнилася не зовсім — її перевели на домашнє ув'язнення, збільшивши термін покарання. Тепер Періс буде обмежена у свободі пересування аж сорок днів. Увесь цей час її ногу «прикрашатиме» браслет з електронним датчиком, який сповіщатиме поліцію в тому випадку, якщо міс Хілтон відійде від свого будинку більш ніж на кілометр.

      Каліфорнійський шериф Стів Уаймор поінформував пресу, що причиною звільнення Періс із в'язниці стали проблеми зі здоров'ям. Річ у тім, що вже на другий день «відсидки» спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії попросила про допомогу свого психіатра Чарльза Софі. 26-річна краля сиділа в «персональній» камері і, відповідно, не могла потерпати від нападок «колег по неволі». Але для психологічного шоку Періс було достатньо замкненого простору й постійного освітлення.

      Нагадаємо: у тюрму зірка загриміла після того, як порушила правила умовного засудження, катаючись на своєму авто напідпитку і з простроченими правами.