Плейбой і зірка «Плейбоя»

24.05.2007
Плейбой і зірка «Плейбоя»

Тамара Уїтмер.

      Незважаючи на свої 52, Брюс Уїлліс досі залишається «міцним горішком» (між іншим, 28 червня в український прокат вийде четверта серія однойменного бойовика). І не лише тому, що без проблем може дати відсіч будь-якому «поганому хлопцю», а й завдяки умінню зваблювати жінок будь-якого віку й статусу. Після розлучення з Демі Мур Брюс так активно кинувся надолужувати втрачене за 13 років подружньої вірності, що навіть таблоїди вже втратили лік його романам.

      Наразі останньою пасією любителя красивих жінок стала зірка  найвідомішого чоловічого журналу, 23-річна красуня Тамара Уїтмер. Надто юна? Але ж Брюс і з 18-річними любов крутив. Одна біда — жоден із романів актора не триває довше кількох місяців. Мабуть, таки недарма «міцний горішок» днями зізнався, що досі любить Демі Мур, з якою, між іншим, підтримує дуже дружні стосунки, як і з її новим чоловіком Ештоном Кетчером.

      Однак молоду Тамару, схоже, це анітрохи не засмучує. Вона переконана, що зможе «заарканити» Уїлліса надовго, а може, навіть вийти за нього заміж. Принаймні компліментів на адресу свого «старенького» бойфренда сексуальна краля не шкодує — мабуть, знає, що понад усе чоловіки люблять, коли їх вихваляють. «У нього неймовірно сексуальний голос, він увесь такий ніжний, турботливий, так чудово виглядає... — розпинається міс Уїтмер. — А різниця у віці мене анітрохи не бентежить. Чи багато ви знаєте молодих хлопців у такій самій блискучій формі, як Брюс?».

      Між іншим, для Тамари це вже не перший роман із кінозіркою — раніше вона зустрічалася з Жаном-Клодом Ван Даммом. Схоже, фотомодель «Плейбоя» поставила перед собою чітку мету — стати дружиною знаменитості.