Вагітний за жінчиним бажанням

21.04.2007
Вагітний за жінчиним бажанням

Джордан змусила Пітера Андре відчути себе носієм великого живота.

      Якби чоловіки могли відчути на собі, як важко виношувати й народжувати дітей, то, мабуть, набагато ніжніше й дбайливіше ставилися б до своїх жінок. Розуміючи це, відома британська порнозірка, модель і телеведуча Джордан (справжнє ім'я — Кеті Прайс) вирішила бодай на кілька годин змусити свого благовірного відчути себе... вагітною жінкою. Річ у тім, що хоча поп-зірка Пітер Андре добре ставиться до своєї дружини й нібито справді її любить, але все ж дозволяє собі іноді відпустити в її бік якусь «шпильку». Наприклад, днями Кеті зауважила, що з кожним місяцем вагітності у неї дедалі більше болить спина — важко носити великий живіт. Модель вагітна вже втретє, тож добре знає, про що говорить. А Пітер, замість поспівчувати, ляпнув щось у тому сенсі, що це Джордан тягнуть додолу важкі цицьки, а зовсім не живіт.

      Нібито й жартома сказав, і навіть щось зауважив про любов до розкішного бюсту дружини, але Кеті образилася. І замовила 15-кілограмовий накладний живіт, накладні великі груди і стегна. Надягнувши все це «добро» на 34-річного Андре, зірка змусила його до вечора ходити так по дому. «Він носив «живіт» лише кілька годин і тільки в хаті, але надвечір уже стогнав, що ледве ходить, що у нього тисне в грудях, болить спина, важко дихати тощо», — сміючись, розповідає 28-річна жінка.

      І експеримент таки пішов на користь. «Я зрозумів, що це справді важка робота — бути вагітною. Жах, як вони (жінки) тільки таке витримують? Тепер я знаю, через що доводиться проходити моїй дружині, й цінуватиму її значно більше», — зізнається присоромлений Пітер.

      Мабуть, є в цьому експерименті й іще один плюс. Надалі Джордан може не боятися, що її «половинка», як чимало інших чоловіків, відростить собі величезний «пивний» живіт — адже його носити, очевидно, теж було б нелегко...