Якщо вам ще, дівчата, під 30, є нагода вийти заміж за принца

18.04.2007
Якщо вам ще, дівчата, під 30, є нагода вийти заміж за принца

Принц Вільям і Кейт Міддлтон.

      Увага, дівчата, всі, хто мріє про принца на білому коні! Тепер імовірних претендентів на вашу руку й серце стало на одного більше! 24-річний спадкоємець британської корони, принц Вільям розірвав стосунки зі своєю подругою Кейт Міддлтон і тепер виглядає наступну наречену — ну просто як «вільна каса» в «Макдональдзі».

      Причому, за повідомленням англійських таблоїдів, синові принца Уельського довелося зробити непростий вибір. Батько Чарльз поставив юнакові питання руба: або ти одружуєшся з Кейт, якщо так хочеш продовжувати стосунки з нею, або ставиш на них крапку.

      Прикметно, що принц Чарльз і сам колись змушений був одружитися зі своєю леді Діаною за такою ж «вимушеною» схемою — схожу дилему перед ним поставив його батько, принц Філіпп, дід Вільяма. Чарльз тоді обрав шлюб, і добром це не закінчилося. Молодий Вільям натомість нині схилився до розриву.

      Як пише жовта британська преса, однією з причин, яка підштовхнула до цього, стала надмірна увага до Кейт Міддлтон з боку папараці. Мовляв, Чарльз зрозумів, як непереливки 25-рiчнiй дівчині, котра, на відміну від бойфренда блакитної крові, живе у звичайному будинку й не має особистого охоронця. Репортери її просто затероризували.

      Що ж, тепер Кейт вільна. Але, мабуть, кусає лікті через такий вибір Вільяма. Адже міс Міддлтон стала майже своєю у королівській родині, і, подейкують, дуже сподобалася королеві Єлизаветі ІІ...

      А поки і королівський двір, і навіть прем’єр-міністр Великої Британії Тоні Блер закликають пресу дати спокій принцові та його колишній подрузі й не втручатися в їхнє приватне життя, букмекерські контори роблять ставки: хто буде наступною дівчиною Вільяма і коли та з ким він одружиться? Згідно з котируваннями найповажнішої контори «Вільям Хілл», найбільші шанси стати нареченою спадкоємця престолу має абстрактна жінка — офіцер британської армії (вірогідність — 6:1). На другому місці — друг сім’ї, модель, журналістка й актриса Тара Палмер-Томкінсон (8:1), далі — співачка Кайлі Міноуг (14:1). Є у списку навіть Періс Хілтон, Брітні Спірз (20:1) і Марія Шарапова (33:1)!

      Усе може бути, вважають букмекери. І не виключають у тому числі одруження принца з... іншим чоловіком. Щоправда, тут коефіцієнт лише 100:1.