Пенелопа чекає свого Одіссея,

18.04.2007
Пенелопа чекає свого Одіссея,

Без чоловіка Пенелопа Крус сублімує як дизайнер одягу.

      Робота з провідними режисерами Голлівуду та Європи, великі гонорари, призи міжнародних фестивалів, життя в Лос-Анджелесі, розкішні вілли й ресторани, перші місця у рейтингах краси — що ще потрібно кінозірці? Голлівудській акторці іспанського походження Пенелопі Крус, за її зізнанням, для щастя бракує головного — чоловіка й дітей. Виявляється, навіть маючи успіх і гроші, іноді дуже складно створити звичайне родинне вогнище. В інтерв'ю іспанській редакції журналу «Марі Клер» Пенелопа, якій через десять днів виповниться вже 33 роки, нарікає на свою долю і свідчить, що дуже хотіла б мати діточок — хоч власних, хоч прийомних. Останнім часом Крус думає про це постійно, і якщо не виходить народити дитину у шлюбі, то, каже зірка, вона не почуватиметься комфортно, поки не всиновить яку-небудь сироту.

      А що ж із потенційним чоловіком — батьком Пенелопиних дітей? Акторка зізнається, що зараз вона самотня. Нагадаємо, що минулого року Крус розірвала стосунки з Меттью Макконехі, потім недовго зустрічалася з іншими колегами по акторському цеху — Орландо Блумом і Джошем Хартнеттом, а починалася її ера в Голлівуді кілька років тому романом із Томом Крузом.

      Тож поки що, у вільний від кіно час, актриса шукає себе в інших сферах діяльності. Саме вона стане невдовзі новим «обличчям» відомої фірми «Манго», змінивши в цій ролі Мілу Йовович. Але Пенелопа Крус береться не лише представляти, а й творити одяг. Так, разом із сестрою Монікою вона вже розробила для «Манго» колекцію з 25 предметів та аксесуарів, і скоро відбудеться презентація дизайнерки Крус.

      Що ж до останніх проектів у кіно, то зірка фільмів «Усе про мою матір», «Ванільні небеса», «Сахара», «Бандитки», «Повернення» закінчує роботу в драмі «Елегія» режисерки Ізабель Куасет (прем'єра — в листопаді) та «Іспанському проекті Вуді Аллена», який вийде на екрани наступного року.