Тому що дурна

07.04.2007
Тому що дурна

Невдовзі Брітні Спiрз знову виглядатиме так само круто, як раніше, але чи ж порозумнішає?..

      Попри те, що життя Брітні Спірз почало налагоджуватися, співачка потроху вибирається із лабет усілякої нехорошої залежності, сіла на дієту, схудла й погарнішала, по іміджу Бріт завдано чергового удару. Вона очолила квітневий рейтинг... найдурніших знаменитостей.

      Це опитування з нагоди 1 квітня — Дня дурня — проводила компанія Opinion Research Group. «Декласована» співачка обігнала навіть Періс Хілтон і Джорджа Буша! Ще б пак, Періс хоч і гуляла разом зі Спірз без трусів по нічних клубах, але все ж не примудрилася в цьому угарі постригтися наголо. Тож переможниця антирейтингу — цілком закономірна.

      До речі, є ще один привід вважати Брітні не вельми розумною дівчиною. Адже досі вважалося, що після розлучення з Кевіном Федерлайном вона заплатить екс-чоловікові аліментів на суму «лише» мільйон доларів. Це був би варіант ще більш-менш. Та насправді, як виявилося, Спірз має віддати Кевінові аж 13 «лимонів» відступних.

      За даними журналу «Бош», у шлюбному контракті Спірз і Федерлайна від 2004 року значилося, що за кожний рік життя у шлюбі Кевін у випадку розлучення зможе отримати 250 тис. доларів, однак згодом Брітні збільшили ці виплати до 500 тис., щоб прискорити процес. Крім того, Федерлайн отримує половину маєтку в Малібу, вартість якого — 13,5 млн. Ще 25 тисяч Спірз передаватиме Федерлайну щомісяця на забезпечення двох їхніх дітей, поки вони не досягнуть 18-річного віку (а Кевін нібито домігся того, що діти будуть у нього по чотири дні на тиждень). Зрештою, Федерлайн отримав право залишити всі подарунки, отримані досі від Брітні.

      І з огляду на це вже не важливо, що Кевін не матиме права заробити ще й на публікації скандальних мемуарів про спільне життя з колись видатною поп-співачкою. Їхній зв’язок хоч і був матримоніальним, але чоловік виссав із дурної жінки все, що міг. І нікого не здивує той факт, що найближчим часом колишня принцеса сцени збанкрутує. Дурна, що ж зробиш...