Львівські ями пожовтіли

03.04.2007
Львівські ями пожовтіли

Помiченi жовтим львiвськi вулицi — як мiннi поля.

      Минулого тижня вибоїни на львівських дорогах розмалювали жовтою фарбою. Таким оригінальним чином обласний осередок партії «Пора» вирішив нагадати місцевій владі про незадовільний стан львівських доріг.

      Як розповів «Україні молодій» один iз організаторів акції — голова виконавчого комітету обласної органiзацiї «Пори» Володимир Малиновський, спонукало пористів до таких дій наближення Великодніх свят. «Через тиждень уже Пасха, а львівські чиновники не бачать ям на дорогах. Є виділені гроші на ремонт, є хороша погода, але, вочевидь, немає бажання», — сказав пан Малиновський.

      Він також розповів, що фарбою замальовували всі вибоїни магістральних шляхів міста, окрім бруківки, бо її згодом важко буде відмити. Окрім того, як зазначив Володимир Малиновський, жовтий колір на дорозі допоможе водіям уникнути «дорожніх пасток», через які часто ламаються автомобілі. «Ми думаємо, що акція вплине на чиновників позитивно і вони таки відремонтують до свят дороги, адже останніми незадоволені не тільки водії, а й гості міста», — пояснив «порист». І додав, що у міську раду та у районні адміністрації Львова «Пора» надішле звернення з проханням якнайшвидше відремонтувати дороги. Допомогти у цьому чиновникам повинні «жовті мітки».