Як помру, то поховайте мене на Багамах...

03.03.2007
Як помру, то поховайте мене на Багамах...

Мабуть, Анна Ніколь Сміт застудилася через те, що надто часто роздягалася.

      Учора на Багамах нарешті мали поховати багатостраждальну зірку «Плейбоя» Анну Ніколь Сміт, яка, нагадаємо, померла загадковою смертю ще 9 лютого.

      Джерело, близьке до розслідування обставин загибелі американської моделі, напередодні повідомило журналу «Енквайрер» про попередні результати розтину тіла скандальної білявки. За даними цього інформатора, Сміт померла не від передозування наркотиків, про що так багато говорили останнім часом, а від пневмонії. Американський часопис зазначає, що Анна справді була наркозалежною, але, як показав розтин, стан здоров'я 39-річної моделі значно погіршили таблетки, які вона приймала для лікування запалення легенів. Насправді ті препарати лише заганяли хворобу вглиб — знімали симптоми пневмонії, а не саму проблему.

      Опікуном маленької доньки Анни залишається Говард Стерн, колишній адвокат і бойфренд покійної. Як повідомила в інтерв'ю журналістам Кім Уолтер, колишня помічниця моделі, Анна Ніколь до певного часу й сама не була впевнена, що саме Стерн є батьком її малої Даніелін, однак потім визнала цей факт і відобразила його в заповіті. Тепер саме Говард змагатиметься в суді за великі мільйони, залишені колишнім чоловіком Анни.