«Відчайдушна домогосподарка» — в ліжку

13.01.2007
«Відчайдушна домогосподарка» — в ліжку

І на шостому місяці вагітності Марша-Брі рветься у бій.

      Перша вагітність у 44-річному віці — це для жінки, погодьтеся, подвиг, навіть якщо вона така свіжа й красива, як зірка телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки» Марша Кросс. Щоправда, сама актриса переконана, що все у неї буде добре, і в квітні вони з чоловіком, біржовим брокером Томом Махоні, вже колисатимуть двох здоровеньких малят. До речі, про стать майбутніх нащадків подружжя Кросс-Махоні наразі нічого не повідомляється.

      Однак лікарі, схоже, дотримуються іншої думки. Вони суворо наказали Марші лежати в ліжку аж до самих пологів, інакше, мовляв, ні за що не відповідатимуть. Телезірка ледве упрохала суворих ескулапів дозволити їй залишитися вдома, а не лягати, як у нас кажуть, «на збереження» до лікарні. А де одне послаблення, там і друге: медики знехотя дозволили Марші не лише іноді підводитися з ліжка, а навіть... продовжувати зйомки у «Відчайдушних домогосподарках». Однак з однією умовою: актриса не повинна виходити за межі спальні (ну хай будинку). Тож доведеться Брі Ван де Камп — героїні Марші у серіалі — на деякий час переїхати додому до свого «альтер его» і, як повідомляє сайт Imdb.com, зйомки тих сцен поточного сезону «Домогосподарок», у яких братиме участь Марша, проходитимуть просто у неї вдома.

      Звісно, прихильників актриси ця новина схвилювала, однак речниця місіс Кросс-Махоні запевнила, що непокоїтися не варто. «Це все — лише профілактичні заходи, — переконує Хайді Слен. — Марша почувається добре».

      Але медиків можна зрозуміти — з огляду на вік пацієнтки та наявність у лоні аж двох малюків вони воліють перестрахуватися. А це означає, що на церемонію вручення премії «Золотий глобус», яка відбудеться 15 січня, Марша Кросс не потрапить. Прикро, оскільки вона номінована як найкраща актриса за роль Брі і має всі шанси отримати цю нагороду.

      Втім здоров'я своє і майбутніх дітей, безперечно, важливіше за всі нагороди світу, тому зірка намагається не засмучуватися. Зрештою, нікуди той «Глобус» не подінеться — в разі чого, принесуть і додому.