Підпільний цех iз переробки курятини викрили працівники відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС у Черкаській області. Працював він у селі Мошни Черкаського району, а керували ним батько — ветлікар та син — приватний підприємець. Ці двоє, як кажуть у міліції, приблизно протягом року годували своєю продукцією черкаський люд. Оперативники вилучили півтори тонни смердючих курей і до 200 кілограмів копчених та готових до відправки у торгову мережу Черкащини та навіть до київських крамниць.
Неймовірно, але факт — ветеринарний лікар, який працював на одному з тамтешніх підприємств, одним розчерком пера «оживляв» дохлих курей, а приватний підприємець їх щосили коптив, аби не смерділи й були апетитними.
«Нині ми активно працюємо над тим, аби з'ясувати, на яку суму було реалізовано такого продукту», — розповів «Україні молодій» заступник начальника відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС у Черкаській області Владислав Мамчур. Також правоохоронці розшукують ветеринара, який, щойно стало відомо про його незаконні справи, хутко кудись зник.