Інопланетний силікон

28.12.2006
Інопланетний силікон

Колишня «спайс гьорл» зізналася, що вважає себе негарною і зробила штучні груди.

      Зовнішність Вікторії Бекхем не залишає байдужим нікого, незалежно від статі й комплекції. Жіноцтво розподіляється на тих своїх представниць, які заздрять її тендітності й мріють досягти таких самих параметрів, і тих, хто обзиває зірку «дистрофіком», «доходягою» тощо (хоча це не означає, що критикеси самі залюбки не стали б такими ж «дистрофіками»). Чоловіки ж, відповідно, або пускають слину при погляді на Вікусині костомахи (наслухалися про те, що худючі моделі — це ідеал жіночої краси), або, навпаки, гидують цією «вішалкою». От і виходить, що пані Бекхем фігурує майже в усіх можливих рейтингах, присвячених зовнішності: і в тих, де зібрані найпрекрасніші жінки світу, і в тих, де фігурують знаменитості з найбільш відразливою зовнішністю.

 

      Скажімо, нещодавно тонкі патички Вікторії, попри їхню стрункість і рівність, визнали найбридкішими ногами в шоу-бізнесі, а бюст — найогиднішими і найбільш неприродними штучними грудьми. Власне, останній недолік може зіграти дружині знаменитого футболіста й добру службу: знайомий родини Бекхемів, голлівудський красень Том Круз запросив Віку зніматися у своєму майбутньому фільмі. Що це буде за проект, наразі відомо мало, але колишній «спайс гьорл» точно дістанеться роль інопланетянки із... яскраво неприродними грудьми.

      Сама ж Вікторія від своєї зовнішності комплексує вже давно. Ще відтоді, як після перших пологів перестаралася зі схудненням і перетворилася на «швабру». Після народження другого сина Віка схудла ще більше, а поява на світ третього, всупереч законам природи, прибрала з її фігури залишки тіла. Довелося звернутися до послуг пластичного хірурга. Спершу, щоправда, місіс Бекхем заперечувала, що має штучні груди, однак потім таки довелося зізнатися. А днями в інтерв'ю австралійській версії журналу Harper’s Bazaar колишня «спайс гьорл» заявила, що все одно вельми незадоволена власним тілом: «Вагітності безслідно не минають — тепер у мене дуже негарна відвисла шкіра на животі, розтяжки... Може, у джинсах я виглядаю й нічогенько, але оголеною я просто жахлива».