Варто лише забажати!

23.11.2006
Варто лише забажати!

«Справжня кредитна картка».

      Сучасна людина має надзвичайно широке коло найрізноманітніших можливостей. Водночас значними є й її потреби. Насамперед, фінансові. Адже щодня ми маємо щось їсти, одягати, розважатися. Нині поточні споживчі потреби далеко не кожна людина має змогу вирішувати самотужки, за власний рахунок. Як правило, зароблених грошей не вистачає до наступного місяця. Адже потреби у грошах виникають майже погодинно, а от зарплатню дають не кожного дня.

      Найкращий спосіб вирішити поточні фінансові питання — це оформити в банку кредитну картку. Адже кредитка — це гаманець у кишені.

      Наприклад, закортіло придбати нову кофтинку — будь ласка, запросили друзі у кіно — маєте змогу пригостити їх чимось смачненьким, а також вирішити актуальні питання щодо новорічних подарунків. Зрештою, чого б ваша душа не забажала — маєте завдяки кредитній картці. Це завжди зручно і, однозначно, вигідно. Варто лише забажати!

      Віднині зробити життя набагато комфортнішим можна за допомогою кредитної картки від банку «Надра». Вперше в Україні банк пропонує новий продукт — «Справжня кредитна картка «45 днів кредиту без відсотків». Якщо клієнт протягом місяця скористається цією карткою для безготівкових розрахунків у торговельно-сервісній мережі і до 15 числа наступного місяця виплатить заборгованість по кредиту, — відсотки за користування позикою не нараховуватимуться.

      Таким чином, власник картки може оплатити будь-який товар або послугу, не повертаючи банку відсотки за користування кредитом. Безвідсотковий період у цьому випадку триватиме до 45 днів. Отже, якщо вам увесь час не вистачає деякої суми до дати отримання зарплатні, то маєте можливість вирішити це питання вигідно і комфортно — оформити «Справжню кредитну картку» і постійно, цілих 45 днів, користуватися безвідсотковою кредитною лінією.

      Якщо ж у якийсь час вам буде незручно повернути заборгованiсть в повному обсязі, у вас завжди є можливість погашати лише мінімальну суму «по тілу» кредиту, яка не обтяжить ваш сімейний бюджет — залежно від типу картки розмір обов'язкових щомісячних виплат становить від 2—5% суми використаного кредиту. Відсотки нараховуються за стандартними показниками фактичного терміну користування кредитом.

      «Справжня кредитна картка» випускається на основі міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard. Вона є надзвичайно зручною для безготівкових розрахунків не лише в Україні, а й за кордоном. Якщо валютою рахунку картки є гривня, то конвертація кредитних коштів за межами держави відбувається автоматично. Крім того, картка дає можливість отримувати готівку в банкоматах та відділеннях банків як в Україні, так і за кордоном.

      Розмір кредитного ліміту «Справжньої кредитної картки» становить три середньомісячні доходи клієнта, а для тих, хто отримує стипендію, заробітну платню чи будь-які інші регулярні виплати на рахунок у «Надра», — до шести середньомісячних доходів.

      «Справжня кредитна картка «45 днів кредит без відсотків» від «Надра» оформлюється протягом 5 днів у будь-якому відділенні банку. Після закінчення терміну дії (1 або 2 роки) картка автоматично перевипускається. Її випуск та проведення розрахунків у галузі торгівлі та послуг — безкоштовні.

      Наразі триває безпрецедентна акція від банку «Надра». Кожен, хто оформить «Справжню кредитну картку» з 20 листопада до 31 грудня цього року, гарантовано отримує оригінальний подарунок від банку «Надра». А той, хто зробить це до 3 грудня, отримує ще й шанс виграти приз — безвідсотковий річний кредит за карткою та додатковий сюрприз — поїздку на двох до Парижа.

Вiталiй ЮРКIВ.