Цілком таємно

23.11.2006
Цілком таємно

Андерсон завагітніла від третього чоловіка, ще перебуваючи у шлюбі з другим.

      Незважаючи на те, що пильні папараці стежать за кожним їхнім кроком, голлівудським зіркам iнодi таки вдається приховати навіть значні події свого особистого життя. Так, днями журналісти з подивом дізналися, що зірка телесеріалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон народила дитину, причому вже понад три тижні тому — 1 листопада! Як всюдисущі репортери прогавили цей факт, для них, схоже, й досі залишається загадкою. Тим паче що Джилліан особливо не крилася — народжувала під власним ім'ям, у відомому і престижному лондонському госпіталі «Портленд».

      Щоправда, новонароджений малюк майже три тижні перебував у відділенні інтенсивної терапії, тому батьки також не поспішали розповідати про його появу на світ. Тепер і дитина, й мама почуваються добре, тому приховувати більше нема чого.

      У 37-річної Джилліан уже є донька — 12-річна Пайпер Мару від шлюбу з канадським художником-постановником Клайдом Клотцем. Із Клотцем Андерсон розлучилася вже дуже давно, а після того встигла вийти заміж за режисера-документаліста Джуліана Озейна. Однак і з цим шлюбом не склалося — подружжя прожило разом менше, ніж півтора року. Розлучилися Джилліан і Джуліан у квітні цього року, тож, судячи з усього, на той час актриса вже була вагітна. Однак не від офіційного чоловіка, а від бізнесмена Марка Гріффітса, з яким, власне, зараз і живе.

      Джиллiан i Марк дуже люблять одне одного і свого новонародженого сина, однак про те, чи планують вони узаконити свої стосунки офіційно, наразі нічого не повідомляється.