Розлучися з Шеннон

23.11.2006
Розлучися з Шеннон

Якщо потрібно для зйомок, Шеннон Догерті може навіть спуститися під воду.

      Темнокоса американська красуня Шеннон Догерті, яку просто обожнюють шанувальники серіалів «Беверлі-Хіллз 90219» та «Всі жінки — відьми», вирішила спробувати себе в новому амплуа — телеведучої власного ток-шоу на одному з телеканалів США.

      Як відомо, Шеннон — скандальна особа, принаймні такою її вважають колеги. Недарма ж у жодному серіалі дівчина не залишалася до кінця зйомок: через те, що актриса кидала проекти десь на середині, продюсерам довелося послати її Бренду з «Беверлі-Хіллз» «вчитися в Європу», а відьму Прю з наступного серіалу — взагалі порішити. А недавно Шеннон вкотре підтвердила свою репутацію скандалістки й брудно вилаяла кореспондента журналу «Ньюсуїк», який брав у неї інтерв'ю. Сердега необережно нагадав зірці події 15-річної давності, коли міс Догерті, посварившись зі своїм хлопцем, ледве не переїхала його машиною. Щойно акторка почула запитання про ті події, як перетворилася з милої дівчини на знавіснілу фурію, виставила кореспонента за двері й обклала його матюками.

      З огляду на все це, можна собі тільки уявити, чого Шеннон навчить своїх нових підопічних у телепроекті «Розлучення із Шеннон Догерті». Як можна здогадатися з назви, знаменитість даватиме з екрану поради, як краще розходитися з партнерами, ділити спільне майно, оформляти опіку над дітьми тощо. Причому розірванням шлюбів теми ток-шоу не обмежуються: Шеннон розповідатиме і про «розлучення» з партнерами по бізнесу, і колишніми друзями. Незважаючи на скандальну репутацію, актриса переконана: будь-який конфлікт можна розв'язати мирно, якщо зберігати спокій і не дратуватися. Однак, рекомендуючи учасникам своєї програми бути спокійними й виваженими, сама Шеннон у разі потреби може просто в ефірі досить грубо рубати в очі правду-матку. Що, власне, і робить її шоу вельми популярним та рейтинговим.