Чужий урожай — під плуг

Чужий урожай — під плуг

Забутий державою і Богом «маленький українець» не відчуває дефіциту хіба що власного терпцю. Та буває, що «вибухає» і він — доведений до відчаю українськими реаліями. Саме така ситуація недавно виникла на околиці райцентру Токмак. Навіть старожили не пригадують такого цинізму у ставленні до праці людей.

Кому заважає українське?

Кому заважає українське?

24 липня цього року Кабмін видав постанову «Про затвердження Порядку видачі дозволу на виготовлення сухих виноматеріалів». Українці злякалися, що тепер в Україні питимуть не виноградне вино, а розчин порошку-концентрату, так вони зрозуміли загадковий термін «сухі виноматеріали». А голова Українського алкогольного конгресу Олег Авдєєв заявив, що 90 відсотків вин на полицях українських магазинів — підробка, бо в Україні залишилося не більш ніж 50 тисяч гектарів виноградників, лише 60 відсотків із яких дає врожай.

У якості не сумнівайся!

У якості не сумнівайся!

Звістки про тривожний стан на ринку українських вин дійшли і до країн Європейського Союзу — щоб убезпечити європейських споживачів від неякісної продукції, чиновники вирішили перевірити найвідоміші марки українських вин, які поставляють у Шенгенську зону, повідомляє УНІАН, посилаючись на Український алкогольний альянс. За інформацією Альянсу, як експерт виступила одна з провідних харчових лабораторій Європи — Державна німецька лабораторія DLR MOSEL.

Всі статті рубрики