Май­же по­ми­ри­ли­ся

22.08.2006
Май­же по­ми­ри­ли­ся

Красуня Де­ніз не могла бiльше терпiти.

      Шлю­бо­роз­рив­ний про­цес між ко­лись од­ні­єю з най­к­ра­си­ві­ших пар Гол­лі­ву­ду на­реш­ті до­бі­гає кін­ця: Де­ніз Рі­чардс і Чар­лі Ши­но­ві, схо­же, вда­ло­ся за­ла­го­ди­ти всі спір­ні пи­тан­ня. Як по­ві­до­мив пре­сі ад­во­кат Де­ніз Нейл Херш, уже май­же ко­лиш­нє под­руж­жя за по­се­ред­ниц­т­вом сво­їх ад­во­ка­тів та суд­ді, яка ма­ла роз­г­ля­да­ти їх­ню спра­ву, зу­мі­ло до­мо­ви­ти­ся про опі­ку над сво­ї­ми дво­ма діть­ми, тож приз­на­че­ні на 12 ве­рес­ня су­до­ві слу­хан­ня ска­со­ву­ють­ся. Щоп­рав­да, за­ли­ша­єть­ся ще чи­ма­ло пи­тань фі­нан­со­во­го ха­рак­те­ру, але з ни­ми міс­тер та мі­сіс Шин пла­ну­ють ро­зіб­ра­ти­ся швид­ко й без­бо­ліс­но, ад­же го­лов­ною проб­ле­мою бу­ла та­ки до­ля ді­тей.

      На­га­да­є­мо, що Де­ніз була обу­ре­на п'яни­ми по­хо­день­ка­ми чо­ло­ві­ка, який бив її та ді­тей, во­див до­до­му по­вій і бруд­но ла­яв­ся. У квiтнi суд за позовом Рiчардз ух­ва­лив рі­шен­ня, яким за­бо­ро­нив Чар­лі наб­ли­жа­ти­ся до дво­річ­но­го Се­ма й од­но­річ­ної Ло­ли ближ­че, ніж на 275 мет­рів. Звіс­но, за­хо­ди­ти до бу­дин­ку, де во­ни (і, при­род­но, Де­ніз) меш­ка­ють, 40-річ­но­му ак­то­ро­ві та­кож бу­ло зась. І хоч як до­во­див чо­ло­вік, що дру­жи­на зво­дить на ньо­го нак­ле­пи, суд йо­му не по­ві­рив.

      Тож те­пер Чар­лі щас­ли­вий уже з то­го, що Де­ніз де­що охо­ло­ла й доз­во­ли­ла йо­му ба­чи­ти­ся з діть­ми. Оче­вид­но, на кра­су­ню по­зи­тив­но впли­ває ко­хан­ня — від­не­дав­на Рі­чардз зус­т­рі­ча­єть­ся з гі­та­рис­том рок-гур­ту «Бон Джо­ві». Втім Шин та­кож не від­с­тає від екс-бла­го­вір­ної — ок­рім чис­лен­них ко­рот­кот­ри­ва­лих ін­т­ри­жок, він за­вів та­кож «сер­йо­з­ний» ро­ман зі зви­чай­ною, хо­ча й не бід­ною жін­кою Брук Мюл­лер, яка зай­ма­єть­ся ін­вес­ти­ці­я­ми в не­ру­хо­мість.