Страсті Гібсонові

02.08.2006
Страсті Гібсонові

Мел Гібсон навіть радий, що його вчасно арештували.

      Мел Гібсон — ревний католик, який майстерно втілив у кіно «Страсті Христові», а в «реальному житті» проспонсорував зведення багатьох каплиць у Малібу (Каліфорнія) та Вірджинії. Однак людські вади притаманні й таким персонам. Кажуть, «оскароносний» автор і режисер добре закладав за комір і раніше, ба навіть проходив лікування від схильності до зеленого змія. А минулої п'ятниці 50-річного Гібсона заарештували в тому ж Малібу — «резиденції» багатьох голлівудських зірок — за перевищення швидкості й керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Мел, затриманий на шосе серед ночі (о 2.30) не зміг пройти тест на алкоголь і був спроваджений у поліцейський вiддiлок. Звідти він вийшов тільки під ранок, сплативши заставу розміром 5 тисяч доларів.

      Схоже, суду не уникнути. Адже, за даними агенції TMZ, сп'янілий актор під час інциденту вельми розлютився і всіляко ображав поліцейських. «Ти сучий сину, я тебе ви...» — казав він копу, котрий його затримав. А вже у відділку вибухнув антисемітською лайкою: «Чортові євреї! Євреї винні в усіх війнах світу. Ти єврей?!» — кричав Мел помічникові шерифа. Він також перешкоджав знімати його на відео, а жінку-сержанта обізвав «солодкими цицьками». Поліцейським навіть довелося одягнути Гібсону наручники і на деякий час запроторити в камеру.

      Уже наступного дня актор привселюдно заявив, що йому соромно за цей випадок. Актор каже, що «все життя боровся з алкоголізмом» і йому прикро за такий «жахливий зрив». «Це велика удача, що вони мене арештували! — заявив Гібсон. — Адже я міг заподіяти кому-небудь шкоду». А щодо образ на адресу копів, то, каже тепер Мел, він просто втратив тоді контроль над собою, й ті слова не є його справжньою точкою зору.