«Страшненька» і «блакитний»

14.07.2006
«Страшненька» і «блакитний»

(Мелані Браун.)

      Серед п'яти дівчат, які свого часу підірвали поп-музичний світ у вигляді дівчачого гурту «Спайс гьорлз», Мелані Браун (вона ж Мелані чи просто Мел Бі, вона ж — «Жахлива Перчинка» (Scary Spice)) досі таланило найменше. Після розпаду «перченої» групи кожна з її колишніх «однокашниць» зробила більш-менш успішну кар'єру — якщо не в сольному плаванні, як Джері Холлівел, Мелані Сі та Емма Бантон, то в сімейному житті, як щаслива мати трьох дітей і кохана дружина одного з найбагатших футболістів світу Девіда Бекхема Вікторія. Мел Бі також намагається співати самостійно, але порівняно з іншими «спайсинками» її альбоми чомусь розходяться найгірше. В особистому житті у «Страшнючки Спайс» теж були проблеми — зустріти «того самого» хлопця ніяк не виходило.

     Однак чорна смуга в житті не може тривати вічно, і за нею неодмінно має початися біла. Можливо, саме її початком стало знайомство Мел з відомим комедійним актором Едді Мерфі. Як запевняють американські газети з посиланнями на «надійні джерела», у цих двох зараз триває бурхливий роман. Парочка вперше зустрілася минулого року в Лос-Анджелесі (до слова, нещодавно Мелані перебралася туди на постійне місце проживання) — фактично одразу після того, як Едді розлучився з дружиною Ніколь, із якою доти прожив у щасливому шлюбі 13 років і «народив» аж п'ятьох дітей. Скидається на те, що завдяки Мел рана в його серці затягнулася якось аж надто швидко.

       Поки що актор зі співачкою приховують свої стосунки від світу, але шила в мішку не сховаєш. Кажуть, 31-річна екс-«перчинка» справді закохалася — настільки, що навіть зробила на стегні татуювання «Едді М». Аби не довелося потім його виводити. Між іншим, зовсім недавно ті самі газети з не меншою впевненістю розповідали про те, що Едді — гей...