Їхня прекрасна нянька

19.04.2006
Їхня прекрасна нянька

Аліша Кіс.

      Багаторазова володарка премій «Греммі», відома американська співачка у стилі r&b Аліша Кіс вирішила змінити амплуа і знятися в кіно. 25-річна голосиста смаглявка з'явиться на великому екрані в екранізації популярного у США бестселера «Щоденники няньки» — розповіді про долю виховательки, яка служить у багатій нью-йоркській сім'ї.

      Партнеркою Аліші в цьому фільмі буде Скарлетт Йоханнсон — та сама, яку читачі журналу FHM назвали найсексуальнішою жінкою планети. Саме Йоханссон перевтілиться в няню, а Кіс виконає другу головну роль — її подруги.

      Варто зазначити, що на підході одразу кілька кінострічок за участю молодої ритм-енд-блюзової зірки: очікується, що Аліша зніметься також у зірковій картині під назвою Smokin' Aces — хоча в ролі другого плану, як бандитка (її партнерами будуть Бен Аффлек, Енді Гарсія та Рей Ліотта). Крім того, менеджер співачки Джефф Робінсолн нещодавно заснував нову продюсерську компанію «Біг піта, ліль піта», і першим проектом цієї фірми стане кінострічка, яка базуватиметься на біографії... самої Аліші Кіс — яскравої особистості, що має ірландські, італійські та ямайські корені.