«Важка» Каста

25.03.2006
«Важка» Каста

Летиція Каста.

      Про колись найдорожчу у світі й найулюбленішу у Франції топ-модель Летицію Касту ми тепер майже нічого не знаємо: відтоді, як вона покинула подіум, у нефранцузькій пресі про «обличчя Францiї» не з'являється жодних новин. Хоча Летиція насправді нікуди не зникла, а, як і обіцяла, після народження донечки Сатін «зав'язала» з модельним бізнесом і присвятила всю себе малій та... кіно. В це мистецтво Каста остаточно закохалася ще у 1999-му, коли знялася в найдорожчому фільмі за всю історію французького кіно — «Астерікс i Обелікс проти Цезаря». Тоді красуня заявила, що її не цікавить такий «простий» бізнес, як моделінг, і вона прагне зайнятися «серйозною справою».

      Зайнялася: нині 27-річна улюблениця французів активно знімається і про світ моди навіть не згадує. Наразі Каста задіяна у зйомках стрічки «Я вас з'їм». Хоча, швидше за все, незабаром роботу над фільмом їй доведеться припинити. Адже Летиція офіційно оголосила про те, що вона вдруге вагітна. Власне, якби не зйомки, то про це, можливо, ніхто так і не дізнався б аж до народження маляти, позаяк у світських тусовках чарівна француженка участі не бере, на очі папараці не потрапляє і веде досить закритий спосіб життя. Однак від продюсерів не сховаєшся: коли вони виявили, що їхня зірка стрімко набирає вагу, то зажадали пояснень. Летиції довелося зізнатися...

      Батьком майбутньої дитини є італійський актор Стефано Аккорсі, з яким Каста зустрічається вже кілька років. Познайомилися вони в Турині, й Стефано так очманів від краси Летиції, що без зайвих роздумів одразу переїхав жити в Париж, аби бути ближче до коханої. А з батьком чотирирічної Сатін Каста порвала майже одразу після народження доньки.

      Сестричка чи братик Сатін має з'явитися на світ десь на початку осені.