Скарлетт найкраща й без гриму

18.03.2006
Скарлетт найкраща й без гриму

Cкарлетт Йоханнсон — переможниця рейтингу ідеальної зовнішності.

      «Ага, це вона тільки на екрані з кілограмами макіяжу така гарна, а якщо вмити, то буде справжнє страшко!» — частенько втішаємо себе ми, зеленіючи від заздрощів до якоїсь зіркової красуні. І, треба визнати, у багатьох випадках таки маємо рацію — значна частина знаменитостей удома, без гриму, зачіски й розкішного одягу, виглядає анітрохи не краще, а то й значно гірше, ніж «звичайні люди». Причому йдеться не лише про жінок, а й про чоловіків. Чого варта, скажімо, парочка Анджеліна Джолі — Бред Пітт. Від неї шаленіють мільйони чоловіків, від нього — жінок. А насправді і в Енджі, й у Бреда дуже погана шкіра, час від часу вискакують вугрі й узагалі, якщо придивитися до них поближче, враження буде, м'яко кажучи, не найкраще. Недарма ж американські фахівці нещодавно визнали цю пару власниками найпроблемнішої шкіри у Голлівуді.

      Словом, зірки — такі ж люди, як і ми. Щоправда, трапляються й серед них особи зі справді непересічною вродою, які викликатимуть вигуки захоплення, навіть якщо вийдуть у світ без краплини гриму на обличчі. Днями Національна асоціація візажистів і перукарів Голлівуда оприлюднила перелік зірок, зовнішність яких ідеальна без жодного втручання гримерів. Беззаперечну першість у цьому сенсі утримує напрочуд природна зірка фільму «Труднощі перекладу» Скарлетт Йоханссон. Як в один голос запевняють візажисти й перукарі, зовнішність 21-річної дівчини просто ідеальна: бездоганна білосніжна шкіра, розкішні губи, осяйні очі й чудове волосся. Справжній ідеал і, зауважте, без жодного макіяжу.

      Після міс Йоханссон фахівці поставили «англійську троянду» Кейт Уїнслет, яка теж може похвалитися прекрасною шкірою і волоссям, а замикає почесну трійку ще одна британка — Кетрін Зета-Джонс.

      Серед чоловіків красунчиками зі здоровою шкірою, волоссям і бездоганними рисами обличчя визнані Орландо Блум, Джейк Джелленхаал (зірка фільму про «блакитних» ковбоїв «Горбата гора») та Джонні Депп.

      Відзначила Асоціація візажистів і тих знаменитостей, яким, навпаки, без кількох шарів макіяжу на людях краще не з'являтися. Окрім вищезгаданого Пітта, до таких належать також Камерон Діаз і Кейра Найтлі.