Олімпійська кама-сутра

22.02.2006
Олімпійська кама-сутра

Переможний канкан (із Росії — з любов’ю). Демонструють золоті призери Тетяна Навка і Роман Костомаров.

      Фігурне катання, мабуть, найбільш «дивибельний» вид олімпійської програми. Кожен знаходить у ньому щось своє — інтригу, емоції, естетику, зрештою, еротику. А що? Коли йдеться про танці на льоду, то елементи сексизму тут далеко не на останньому місці. І над привабливістю (читай — відкритістю) костюмів фігуристи, їхні тренери та помічники працюють не менш послідовно, аніж над синхронністю власне ковзання.

      Цьогорічна Олімпіада стала просто якоюсь сексуальною революцією у царині танців на льоду. Відкриті спини — у сукнях фактично всіх фігуристок (якщо можна назвати сукнями таке кричуще міні). У деяких дівчат ну дуже занижена лінія талії — аж на середину стегон. Ба, навіть спереду часто можна побачити не лише величезні декольте, а й відкриті животи та боки. Не відстають і мужики: багато хто з них виставляє напоказ «а ля Вакарчук» волохаті голі груди. Справді, до цього і танці на кшталт самби-румби-чачача зобов'язують, і людям цікаво.

      А що вже виробляють фігуристи й фігуристки у таких відвертих нарядах під час своїх виступів — просто словами не описати. Це треба бачити!..