Сексуальні та впливові

30.12.2005
Сексуальні та впливові

Хайді — просто ангел!

      Під Новий рік лихоманка підбиття підсумків сягає апогею. Найкращі й найбільші, найгірші й найстрашніші, події та люди, трагедії і сенсації — рейтинги всього, що найбільше запам'яталося нам у 2005-му, переслідують споживачів інформації на кожному кроці. Природно, не став винятком із цього підсумкового правила і модельний бізнес: один із найбільших в цій галузі інтернет-сайтів, американський models.com, опублікував перелік 25 найсексуальніших фотомоделей минулого року.

      Авторитетне журі, до якого входили редактори найпрестижніших глянцевих журналів, а також фахівці в галузі моди, обирали найкращих не лише за суб'єктивним показником сексуальності й краси, а і за популярністю претенденток у народі та показником впливу, який модельки справляли на індустрію моди протягом 2005 року. Тому цілком логічно, абсолютно передбачувано й об'єктивно беззаперечним «номером 1» цього рейтингу стала красуня-німкеня Хайді Клум. Хайді, яка цього року вдруге поспіль стала матір'ю й уже через два тижні після пологів вийшла на подіум, не лише є зіркою знаменитої марки жіночої білизни «Вікторіяз сікрет», а й веде власне телешоу і має власні лінії взуття, прикрас та цукерок. А ще вона надзвичайно добра, чуйна і вишукана жінка. Ну просто ідеал!

      До речі, всі інші місця в першій п'ятірці сексуальних манекенниць також посіли моделі «Вікторіяз сікрет»: Жизель Бюндхен, Адріана Ліма, Тайра Бенкс і Кароліна Куркова. Окрім них, до двадцятки увійшли Алессандра Амброзіо, Ізабелі Фонтана, Яміла Діаз, Анна Беатріс Баррос, Наталя Водянова, Каролін Мерфі, Наомі Кемпбелл, Ноемі Ленуар, Маіза Міллер, Фернанда Таварес, Дарія Вербова, Вероніка Варекова, Кейт Мосс, Фернанда Мотта і Джозі Маран.