Бідна Брітні: мінус 125 млн., плюс 20?

24.12.2005

      Брітні Спірз, попри свою декретну відпустку, залишається суперпопулярною у світі зірок. За підсумками 2005 року, як і в попередньому, Бріт очолила рейтинг «затребуваності» в пошуковій інтернет-мережі Yahoo! Хоча Спірз і не видала за рік будь-якого нового альбому, саме її найчастіше шукають користувачі всесвітньої мережі.

      Звісно, у 2005-му їй додало балів заміжжя з Кевіном Федерлайном та народження дитини. Утім не встигли фани натішитися з ідилічної картинки «Брітні + Кевін + Шон Престон», як уже з'явилася інформація про загрозу розлучення співачки та її давнього товариша. Принаймні журнал In Touch повідомляє, що стосунки в родині загострилися настільки, що Федерлайн не просто обговорив тему розриву шлюбу зі своїми адвокатами, а й оголосив суму «аліментів», які за щось має сплатити його значно заможніша Бріт, — 125 мільйонів доларів!

      Так це чи ні, ще належить довести. А ось інша грошова справа за участю подружжя Федерлайн-Спірз підтверджена всіма провідними інформагенціями. Отже, Брітні подала до суду на американський таблоїд «Ю-Ес уїклі», який написав про те, нібито Спірз із чоловіком ще в 2004 році зняли на камеру свої заняття сексом і тепер побоюються, що це домашнє відео стараннями наближених зловмисників «вийде у світ». У позові Брітні заперечується сам факт існування такої зйомки. Відтак співачка вимагає із жовтого часопису 20 мільйонів доларів компенсації — за наклеп, образу та використання цієї історії для підняття тиражів видання.