Сексуальний і живий

19.11.2005
Сексуальний і живий

Дуже сексуальний Метью Макконехі.

      Відтоді як він почав зустрічатися з Пенелопою Крус, популярність актора Метью Макконехі зростає просто в геометричній прогресії. Дивна річ — свого часу Пенелопа досягла найвищого ступеня зірковості завдяки своєму роману з Томом Крузом, а тепер сама таким чином «спонсорує» свого нового бойфренда. А підфартило Метью неабияк: його назвав «найсексуальнішим із нині живих чоловіків» журнал «Піпл». Це, до речі, не жарти, тим паче що Макконехі став «ювілейним» — 20-м за рахунком переможцем у цій номінації. Першим ще в далекому 1985-му став Мел Гібсон, який, до речі, й тепер у подібних рейтингах не пасе задніх.

      Як припускає агенція «Ассошіейтед пресс», це означає, що частка популярності його подруги Пенелопи переходить і на 36-річного Метью. Редакція «Піпл» пояснює цей вибір «тонким південно-техаським шармом» актора. А сам він жартує, що в новому «титулі» йому найбільше до вподоби не та частина, де «найсексуальніший», а та, де «нині живий».

      Між іншим, за звання «най-най-най» разом із зіркою фільмів «Час убивати», «Гроші на двох» та «Сахара» боролися вельми непересічні чоловіки, зокрема Джордж Клуні, Антоніо Бандерас, Бред Пітт, Вігго Мортенсен та Метт Деймон.