Люся + Вова = ?

09.11.2005
Люся + Вова = ?

      Усе-таки дуже це сильна штука — інтернет. Досить комусь щось «ляпнути» у всесвітній мережі, і цей нерідко справді дурний, а головне — абсолютно не підтверджений жодними фактами «ляп» умить розповсюджується по всьому «павутинню», нерідко потрапляючи згодом навіть у серйозні ЗМІ. Схоже, саме так може трапитися з невинною на перший погляд інформацією про те, що «один із найзавидніших парубків у світі спорту Володимир Кличко весело провів час із актрисою Голлівуду Люсі Ліу».

      Насправді, як ідеться у тій же новині, Люсі (зірка фільмів «Янголи Чарлі» та «Убити Білла») з нашим Володею усього лише посиділи разом у кафе протягом якоїсь години й дуже мило потеревенили. Саме оце «дуже мило» й спонукало «жовті» інтернет-видання «розвинути тему» до ледве що не заручин зірки боксу із зіркою кіно. Принагідно Люсі встигли «розлучити» із її нареченим, американським сценаристом Заком Хельмом, а Кличкові-молодшому нагадали його слова про те, що він «шукає дівчину, яка була б красивою і розумною». А той факт, що постійної пасії у Володимира (який свого часу зустрічався, зокрема, з першою справді відомою у світі українською моделлю Діаною Ковальчук) немає, нібито не таємниця.

      «Україна молода», знаючи, що інтернету довіряти — себе не поважати, вирішила поцікавитися, що ж із вищенаведеного правда, а що — вигадка, якщо не у першоджерела, то принаймні у наближеної до нього особи. Однак прес-секретар братів Кличків в Україні Юрій Нестеренко запитання авторки цих рядків зустрів, м'яко кажучи, вороже — мовляв, не наше це діло. Воно-то, мабуть, і справді так, але якщо вже Володимир є публічною людиною, то доведеться йому з усілякими журналістськими плітками миритися. І, здавалося б, у його ж інтересах, аби ці плітки не ставали «качками», поданими під соусом «інформації з надійного джерела». Після спроби пояснити йому цю думку, пан Юрій, спершу порадивши писати не про Володю з Люсі, а про «якогось бомжа, який десь на рейки впав, — бо ж значно важливіша у соціальному плані тема», зрештою таки висловився з приводу чуток про зіркову парочку. З його слів випливає, що все це «брєд», і «якщо хтось із кимсь зіштовхнувся на якійсь вечірці, то це ще не означає, що в них уже двоє дітей». Принагідно пан Нестеренко порадив нам написати, нiби у Володимира вже є ці самі двоє дітей вiд Джулії Робертс — а чому б і ні, якщо вони теж колись бачилися, та ще й на одному знімальному майданчику...