Стюарт-молодший номер 7

03.11.2005
Стюарт-молодший номер 7

Род Стюарт із Пенні.

      Незважаючи на те, що дитина, яку через тиждень-другий народить його молода подружка Пенні Ланкастер, для знаменитого рок-музиканта Рода Стюарта буде вже сьомою, 60-річний татусь почувається таким схвильованим, ніби чекає на свого первістка. Здається, навіть 34-річна моделька Пенні переживає менше, хоча народжувати — вдома, у ванні, як уже запланував турботливий Род, — їй уперше. До слова, парочка й досі не може одружитися, хоча разом вони вже майже сім років — шлюборозривний процес Стюарта із попередньою дружиною, 36-річною манекенницею Рейчел Хантер, досі триває. Втім зараз закоханим усе одно не до весілля, бо ж на даному етапі головне — народити здорового малюка й забезпечити йому всі умови, необхідні для щасливого дитинства.

      Саме цим підстаркуватий рокер і займається: для майбутнього нащадка вже закупили одяг, іграшки, облаштували йому кімнату тощо. А ще Род дуже переймається музичним вихованням дитини. І вже зараз, поки малюк іще перебуває в маминому животику, рок-татусь виспівує для нього пісні фанів шотландського клубу «Селтік». «Хоче бути певним, що дитя поділятиме його футбольну пристрасть, — пояснює Пенні в інтерв'ю газеті «Міррор». — І неважливо, буде це хлопчик чи дівчинка, — я вже зараз відчуваю, що мій малюк уболіватиме саме за «Селтік»!».

      А Родові, схоже, сподобалося. Бо хоча їхня з Пенні перша дитина ще навіть не з'явилася на світ, Стюарт уже мріє про... другого, тобто загалом для нього — восьмого нащадка. «Справді, — сміється Пенні, — щойно народимо цього, одразу почнемо «працювати» над наступним. І Род, і я дуже любимо дітей, тому хочемо мати велику сім'ю. Тим паче що мені страшенно подобається бути вагітною, це просто надзвичайне відчуття! І я дуже сумуватиму за своїм великим животом, коли він спаде. Між іншим, після пологів я в жодному разі не збираюся сідати на якісь дієти, щоб знову «ввійти в норму» — Боже збав! Якщо схудну природно — дуже добре, а як ні — ще краще. Адже те, що природно, бути негарним просто не може!».

      Цікаво, Род теж так вважає? Якщо так, то Пенні дуже пощастило з чоловіком.