Бути жінкою. Бути Уїльямсом

15.10.2005
Бути жінкою. Бути Уїльямсом

А грати в кіно роль себе самого Роббі Уїльямс не хоче.

      Дивний цей чоловік — Роббі Уїльямс. Та й чи справді чоловік? Днями він заявив журналістам, що дуже хотів би впродовж одного дня побути... жінкою, і все заради того, щоб відчути жіночий оргазм. Авжеж, у популярного британського співака вельми оригінальний імідж, нахили і взагалі біографія. Це зрозуміла й кінокомпанія «Парамаунт пікчерз», яка придбала у самого Роббі права на екранізацію історії його життя .

      Як повідомляє сайт @Music, американська студія викупила в Уїльямса аж два сценарії, написані самим музикантом у той час, коли він лікувався від алкогольної і наркозалежності в клініці в Лос-Анджелесi й просто не знав, як убити вільний час.

      31-річна поп-зірка пояснює: «Я почав писати ці історії, сприймаючи це як вид лікувальної терапії. Спробувати показати їх професіоналам мені порадив один із друзів. Дивно, але сценарій їм сподобався, і кінематографісти вирішили спробувати перенести його на екран».

      Мабуть, було б логічно, якби роль Роббі в кіно зіграв сам артистичний Уїльямс. Далебі. Співак повідомив, що не має ніякого бажання особисто зніматися у фільмі. Тим більше що найближчим часом він буде дуже зайнятий: 24 жовтня виходить новий альбом Уїльямса Іntensіve Care, і після цього Роббі почне концертний тур на його підтримку.